Competitii sportive din plin de Zilele Zalaului

Magazin Salajean 30 iulie 2010 0

Competitii sportive din plin de Zilele Zalaului

La editia din acest an a Zilelor Zalaului sunt programate nu mai putin de opt intreceri sportive

Capul de afis al competitiilor sportive il tine intrecerea de beach volley, care este cuprinsa in Circuitul National de volei pe plaja. Primele doua turnee au avut loc la Dej si Oradea. La Dej a avut loc turneu doar la masculin, la Oradea la masculin si feminin, iar la Zalau intrecerea va fi doar la masculin. Pana ieri dupa-amiaza erau inscrise un numar de 14 echipe, anuntandu-si prezenta si campionii nationali, dar si cei balcanici. Salajeanul Marius Mascovits, care este si multiplu campion national la volei pe plaja, va face pereche de aceasta data cu Daniel Todoran (fost component al echipei Remat), deoarece oradeanul Catalin Lelea este accidentat. Sedinta tehnica este programata in aceasta dimineata, incepand cu ora 10, la terenul de nisip din Parcul Central.

Tot azi, incepand cu ora 9 vor avea loc competitiile de volei si handbal, organizator fiind Clubul Sportiv Scolar Zalau. Voleiul va avea loc la Sala Sporturilor, la start fiind asteptate sapte echipe: ProSport Zalau, CSS Zalau, Focus Zalau, Jandarmeria Zalau, AS 2009 Zalau, Primaria Simleu si Politia Zalau. Se vor alcatui doua grupe, una de patru echipe, iar alta de trei, urmand ca ocupantele primului loc din fiecare grupa sa se intalneasca in finala.

Competitia de handbal se va desfasura la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, fiind inscrise tot sapte echipe: cate doua de la grupele de junioare I, II si III si o echipa de senioare (foste junioare la CSS Zalau).

Intrecerile vor continua maine, de la ora 9, cand este programat Trofeul Municipiului Zalau la tenis de camp, competitie inclusa in calendarul Federatiei Romane de specialitate si organizat de Primaria Zalau si CSM Zalau. Meciurile vor avea loc la Baza Sportiva a Primariei Zalau (langa Sala Sporturilor). Pe langa tenismenii salajeni vor fi prezenti si sportivi din Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Oradea si Bucuresti.

De la ora 10 va avea loc la Sala Sporturilor Cupa Cetatii la tenis de masa, competitie rezervata copiilor cu varste cuprinse intre 8 – 10 ani si 11 – 13 ani, fete si baieti. Si-au anuntat prezenta sportivi din Zalau, Cehu Silvaniei, Dragasani si Carei.

Primaria Zalau organizeaza si un turneu de minifotbal, la Baza Sportiva Onix, la care s-au inscris sase echipe: Primaria Zalau, BRD, Politia Comunitara Zalau, Administratia Finantelor Publice, Profesorii si Astra Silvania. Echipele vor fi impartite in doua grupe, urmand ca prima clasata din fiecare grupa sa joace finala mare, iar ocupantele locului doi sa se dueleze pentru stabilirea locurilor 3 – 4.

Nici streetball-ul nu va lipsi din competitiile sportive organizate de Zilele Zalaului, intrecerea fiind programata maine, de la ora 19, pe Bulevardul Mihai Viteazu, in apropierea Magazinului Silvania.

Competitia de beach volley va continua duminica, cu meciurile din faza semifinala si finala.

Tot duminica este programat in Parcul Central din Zalau si un concurs de orientare sportiva, organizat de Directia pentru Sport a Judetului Salaj si CS Pro-Silva Orientare Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »