Clubul Sportiv Scolar si-a premiat cei mai buni sportivi

Magazin Salajean 17 decembrie 2009 0

Clubul Sportiv Scolar si-a premiat cei mai buni sportivi

Evenimentul a avut loc marti seara, in sala de sedinte din cadrul Complexului Restaurant Severus, fiind prezente oficialitati locale, profesori si antrenori de la CSS Zalau, dar si un numar mare de sportivi, printre care s-au aflat si handbalistele de la HC Zalau. Festivitatea de premiere a inceput cu o scurta caracterizare a Clubului Sportiv Scolar Zalau, facuta de profesroul Vasile Ilies, dupa care directorul Marin Silaghi a prezentat bilantul acestui an.

A urmat premierea sportivilor, facuta de presedintele Consiliului Judetean – Tiberiu Marc, primarul Zalaului – Radu Capilnasiu, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean – Ioan Abrudan si directorul Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura – Alexandru Muresan. Ca de obicei, premierea a inceput cu locul zece, ocupat de voleibalistul Mihai Criste (antrenor Georgeta Dobrota) si de handbalista Nicolae Raluca (antrenor Elena Tadici).

Pe pozitia a noua s-au clasat doi voleibalisti: Cristian Zaha si Radu Predescu (antrenori Vasile Ilies, Dan Predescu si Marin Silaghi) si handbalista Mihaela Cheta (antrenor Dan Pavel si Gheorghe Tadici), in fata lor situandu-se tenismena Andreea Igna (antrenori Victor Puie si Augustin Muresan) si atleta Alina Horoi (antrenor Nicolae Radu Rus).

Pe locul sapte s-a clasat luptatorul Szalontai Szabolcs (antrenor Ioan Pantea), acesta fiind devansat de voleibalistii Gabriel Kis si Mihai Ciupe (antrenori Vasile Ilies, Georgeta Dobrota si Marin Silaghi).

Pozitia a cincea i-a revenit luptatorului Sergiu Babtan (antrenor Ioan Pantea), iar pe locul patru s-a situat tenismena Demeter Boglarka (antrenori Victor Puie si Augustin Muresan).

Podiumul a fost alcatuit din tenismenul Mihai Ciupe (antrenori Victor Puie si Augustin Muresan), acesta situandu-se pe pozitia a treia, atletii Ioana Dan si Dan Mirsidan (antrenor Nicolae Radu Rus), care s-au clasat pe pozitia secunda, in timp ce fotoliul de lider a fost ocupat de tenismena Andrada Vincze (antrenor Victor Puie si Augustin Muresan).

S-au facut si doua premieri speciale, in bani, din partea omului de afaceri Nicu Nicorici, fost atlet de performanta, care le-a inmanat cate un plic cu bani atletilor Ioana Dan si Dan Mirsidan, iar presedintele Asociatiei Judetene de Lupte, Alexandru Muresan i-a premiat pe luptatorii Sergiu Babtan si Szalontai Szabolcs.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »