Clubul de volei, mai sărac cu aproape un milion de lei

După ce în toamna anului trecut a fost majorat cu 600.000 de lei, bugetul clubului Volei Municipal Zalău a fost redus în acest an cu aproape un milion de lei. Dacă în 2013, formaţia pregătită de Aurel Vlaicu a beneficiat de aproape 2,8 milioane de lei din bugetul local, suma aprobată de consilierii locali în cadrul şedinţei de ieri depăşeşte cu puţin 1,8 milioane de lei.

Pe lângă sprijinul Primăriei Zalău, care deţine 92 la sută din acţiuni, echipa de volei mia dispune de sprijin din partea Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj şi din partea firmei SC Drilling Equipment SRL, fiecare având patru la sută totalul de acţiuni. Echipa de volei nu va mai avea susţinere la fel de mare nici din partea instituţiei conduse de Tiberiu Marc, CJ Sălaj urmând să aloce în acest an 78.280 de lei, cu 2.720 de lei mai puţin ca în 2013.
Susţinerea SC Drilling Equipment SRL, va fi aproape dublă faţă de anul trecut, firmă condusă de Paul Hodiş urmând să aloce clubului de volei 78.280 de lei, după ce în 2013 a acordat 43.950 de lei. Restul de 367.000 de lei, care reprezintă diferenţa până la 2,3 de milioane, vor proveni din sponsorizări, reclamă şi publicitate, vânzări de bilete, dar şi taxe de transfer.
Anul trecut, Volei Club Municipal Zalău a dispus de aproape 3,2 milioane de lei, din care aproape 2,7 milioane au provenit din bugetul local.

 

Leave a Comment