Claudiu Nicoara, castigatorul celei de-a III-a editii a Cupei Magazin Salajean la table

Magazin Salajean 5 septembrie 2011 0

Claudiu Nicoara, castigatorul celei de-a III-a editii a Cupei Magazin Salajean la table

Cotidianul Magazin Salajean a organizat vineri dupa-amiaza, in Diesel Club, cea de-a III-a editie a Cupei Magazin Salajean la table, concurs la care s-au inscris 31 de tablagii.

Meciurile s-au desfasurat in sistem eliminatoriu, cel care castiga doua partide din trei posibile se califica in turul urmator.

Printre cei 31 de participanti s-a aflat si o persoana de sex feminin, Monica Remes, care a fost eliminata in optimi de Cosmin Festeu, acesta din urma fiind si el eliminat in sferturile de finala.

Cel mai bun dintre ei a fost Claudiu Nicoara, care a castigat toate cele cinci partide sustinute.

Pe pozitia secunda s-a situat Denes Carol, care l-a invins in semifinale cu scorul de 2 – 1 pe Mihai Pop, dar a cedat in finala cu scorul de 2 – 0 la partide. Pe locul trei s-a clasat Mihai Pop, care a castigat aceasta pozitie dupa ce al IV-lea semifinalist, Ionut Dragos, nu a dorit sa mai joace finala mica.

Ocupantii primelor trei locuri au primit la final premii in bani, cupe, diplome, tricouri, dar si cate un premiu din partea sponsorului Magazinele Gospodarul, reprezentat prin directorul general Denes Carol, caruia ii multumim pentru sprijinul acordat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »