Claudiu Cornaci nu mai este dorit la FC Zalau

Magazin Salajean 24 ianuarie 2011 0

Claudiu Cornaci nu mai este dorit la FC Zalau

Dupa ce in iarna trecuta fostul fundas al Armaturii a inceput pregatirrile cu FC Zalau, oficialii clubului zalauan dorindu-l pe Claudiu Cornaci la echipa, lucrurile au stat cu totul altfel saptamana trecuta.

Devenit liber de contract dupa ce nu a mai intrat in calculele celor de la Nyiregyhaza, Cornaci a revenit acasa in aceasta iarna si a dorit sa evolueze pentru echipa orasului sau, FC Zalau. Insa, nici conducerea, nici antrenorul Marius Pasca nu au agreat varianta aducerii la echipa a lui Claudiu Cornaci. Noi vrem sa promovam tot mai multi jucatori tineri, pentru a creea o echipa omogena cu care sa putem promova in sezonul urmator. Claudiu are deja o varsta si nu ar fi fost corect fata de ceilalti jucatori care evolueaza pe postul sau, a afirmat Pasca.

In varsta de 36 de ani, Claudiu Cornaci a evoluat ultima data la Zalau in 2005, transferandu-se la Liberty Salonta dupa desfiintarea Armaturii Zalau. A mai evoluat in Ungaria, la Nyregyhaza si Szolnok.

FC Zalau trebuia sa sustina sambata al doilea amical din aceasta iarna, in compania celor de la Sanatatea Cluj, pe care a invins-o cu 5 – 2 in primul amical, cel de saptamana trecuta, insa meciul nu s-a mai desfasurat, din cauza ninsorii. Astfel, urmatorul joc este programat maine, de la ora 12, la Satu Mare, in compania Olimpiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »