Ciprian Brata, la International Curtea de Arges

Magazin Salajean 24 iunie 2010 0

Ciprian Brata, la International Curtea de Arges

Conducerile cluburilor FC Silvania si International Curtea de Arges au batut palma, ieri dimineata, pentru transferul juniorului Ciprian Brata

Evolutiile bune din sezonul trecut ale juniorului de lot national, Ciprian Brata, au starnit interesul mai multor echipe din Liga a II-a, chiar si din Liga I. Astfel, de serviciile mijlocasului orginar din Satu Mare au fost interesate echipe precum Pandurii Targu Jiu, Sportul Studentesc, Astra Ploiesti si International Curtea de Arges. In cele din urma, Brata a ajuns la International Curtea de Arges, echipa cu care a plecat ieri intr-un stagiu de pregatire in Austria.

Chiar daca la un moment dat au aparut probleme in ceea ce priveste suma de transfer si modul in care aceasta va fi achitata clubului simleuan, cele doua conduceri au ajuns ieri dimineata la un numitor comun. Am rezolvat in aceasta dimineata transferul lui Brata. International Curtea de Arges ne va achita in aceste zile o parte din suma, iar la iarna pot sa-l transfere definitiv daca achita si restul sumei, ne-a declarat ieri presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau.

Chiar daca nu a dorit sa precizeze suma pe care a fost transferat juniorul Ciprian Brata, clubul simleuan se pare ca va primi din partea argesenilor o suma frumoasa, care ar acoperi o buna parte din cheltuielile pentru sezonul urmator. Pe langa Ciprian Brata, FC Silvania se pare ca se va mai desparti de cinci jucatori in aceasta vara: Codoban, Pascalau, Bustea, Raul Crisan si Oara.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »