Cinci voleibaliste de la LPS Avram Iancu Zalau, convocate la lotul national

Magazin Salajean 17 noiembrie 2009 0

Cinci voleibaliste de la LPS Avram Iancu Zalau, convocate la lotul nationalFostul tehnician al Rematului, Mircea Spatacean, a convocat cinci sportive de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau la lotul national de cadete

Incepand de ieri, cinci voleibaliste de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau se afla la Baia Mare, intr-un stagiu de pregatire al lotului national de cadete. Cele cinci voleibaliste convocate la lotul national de antrenorul Mircea Spatacean, fostul tehnician al Rematului, sunt: Ujfalvi Andreea, Camelia Ungur, Bianca Chende, Dana Chiba si Anamaria Ilies. Stagiul de pregatire va dura pana in data de 26 noimbrie. Cele cinci sportive fac parte din echipa de cadete a LPS Avram Iancu Zalau, pregatita de Alexandru Jako.

Locul intai dupa patru etape

Echipa pregatita de Alexandru Jako are trei victorii din tot atatea meciuri disputate, situandu-se pe prima pozitie

LPS Avram Iancu Zalau – CSS 2 Baia Mare 3 – 1 (14, -19, 15, 20)

LPS Avram Iancu Zalau: Kallos Diana, Amalia Pernes, Bianca Chende, Camelia Ungur, Ujfalvi Andreea, Mihaela Somesan, Ana Maria Ilies, Lavinia Gardan, Paula Nitu, Dana Chiba. Antrenor: prof. Alexandru Jako.

Etapa a IV-a a Campionatului National de volei, rezervat junioarelor II, a programat duminica si duelul dintre Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau si CSS 2 Baia Mare. Partida s-a desfasurat in sala de sport a Scolii Generale Gheorghe Lazar Zalau, cu incepere de la ora 11. Elevele pregatite de profesorul Alexandru Jako si-au trecut in cont al treilea succes consecutiv, fiindca in prima etapa au stat, deoarece CSM Baia Mare s-a retras din campionat. Ambele echipe au inceput bine meciul de duminica, mergandu-se cap la cap, pana la al doilea timp tehnic de odihna, de unde zalauancele au inceput sa se distanteze. Astfel, finalul de set le-a gasit pe acestea cu 11 puncte in avans (25 – 14). Pe fondul unei relaxari a echipei zalauane, setul al doilea le-a revenit baimarencelor, fiind primul set din actualul sezon pierdut de voleibalistele de la LPS Avram Iancu Zalau. Al treilea set le-a revenit din nou zalauancelor, acestea impunandu-se la o diferenta de zece puncte (25 – 15). Ultimul set a fost din nou unul disputat, insa Kallos Diana si compania s-au desprins pe final, castigand setul la o diferenta de cinci puncte. Dupa patru etape, junioarele pregatite de Alexandru Jako se situeaza pe prima pozitie, fiind singura echipa cu maxim de puncte. Este o victorie meritata, fiindca am avut tot timpul un avantaj linistitor, cu exceptia setului doi pe care l-am si pierdut, a declarat Alexandru Jako. In urmatoarea etapa, programata in 29 noiembrie, LPS Avram Iancu Zalau va evolua in deplasare, in fata echipei CSS Sighetul Marmatiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »