Cinci absenti la primul antrenament al echipei FC Zalau

Magazin Salajean 11 ianuarie 2011 0

Cinci absenti la primul antrenament al echipei FC ZalauLotul pregatit de Marius Pasca si Cristi Oros s-a reunit ieri dimineata, la ora 10, efectuand primul antrenament la Baza Sportiva a lui Vasile Jula, situata langa Sala Sporturilor. Chiar daca initial era programat un antrenament usor, la Stadionul Municipal, jucatorii si-au exprimat dorinta de a juca o miuta pe terenul sintetic de langa Sala Sporturilor, iar cei doi tehnicieni le-au facut pe plac. La prima sedinta din noul an au raspuns prezent 12 jucatori, carora li s-au adaugat ex-simleuanul Vlad Apostolache si Gabriel Vasvari, care a profitat de ultima zi de vacanta si a tinut sa fie alaturi de fostii sai colegi la primul antrenament. Actualul mijlocas al echipei FC Botosani va incepe miercuri pregatirea cu formatia moldava.

De la primul antrenament au lipsit: Mihai Bode, care este invoit pana maine, cand se va intoarce din Italia, Vlad Negrean – accidentat, Vasile Jula si Radu Blaga, ambii fiind gripati si Vlad Lung, care este student la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca, aflandu-se in aceasta perioada in sesiune.

Au fost insa prezente ultimele doua achizitii, tanarul Florin Michnea, adus de la Concordia Chiajna si zalauanul Cosmin Sabau. Cu siguranta ca Sabau isi va pune amprenta asupra jocului la mij-locul terenului. Ceilalti trei, Michnea, Blaga si Lung sunt jucatori de viitor, care sper sa se impuna odata cu trecerea timpului. Sunt jucatori sub 21 de ani, ceea ce este un lucru bun pentru noi, a declarat antrenorul Marius Pasca.

Jucatorii prezenti la primul antrenament: portari – Gabor si Chis; jucatori de camp – Cosma, Maior, Barnutiu, Nicorici, Neicu, Sabau, Gorga, Budean, Michnea si Balan.

Daca nu ne apropiem de locul intai in primele cinci etape, schimb formula de baza

Desi echipa sa se afla la zece puncte de liderul Seso Campia Turzii, Pasca crede ca echipa sa mai are sanse la promovare. Atata timp cat mai exista sanse matematice, trebuie sa speram la locul intai. Insa, daca in primele cinci etape nu ne vom apropia de primul loc voi schimba formula de baza si le voi da posibilitatea sa evolueze jucatorilor tineri, pentru a forma o echipa competitiva pentru sezonul urmator.

Pentru FC Zalau vor urma zece zile de antrenamente usoare, dupa care sedintele de pregatire vor creste in intensitate. Lotul va ramane pe plan local pana in data de 5 februarie, cand va pleca intr-un stagiu de pregatire de zece zile la Ocna Sugatag.

Daca voi nu ma vreti, eu va vreau

Dupa ce a parasit echipa zalauana cu mai bine de o luna inaintea incheierii turului, fara sa anunte vreo persoana din conducere, fostul atacant al echipei FC Silvania Simleu Silvaniei, Vlad Apostolache, s-a prezentat, din nou, ieri sub comanda antrenorilor Pasca si Oros. Conducerea insa nu si-l doreste pe jucator, chiar daca acesta evolueaza pe postul de atacant. Mai avem nevoie de un atacant, pentru a avea concurenta si pe acest post. Apostolache insa nu ramane la echipa, chiar daca s-a prezentat azi la antrenament. A venit la noi dupa ce si-a reziliat contractul cu FC Silvania, insa a stat doar o luna si ceva, dupa care a plecat fara sa anunte pe nimeni. Ne pare rau, dar nu suntem fraierii nimanui, a mentionat tehnicianul zalauan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »