Ciclisti din 23 de tari vor participa la Danube Tour

Magazin Salajean 19 iunie 2009 0

Ciclisti din 23 de tari vor participa la Danube TourPeste 200 de sportivi din 23 de tari vor participa, in perioada 23 iunie – 27 iunie, la editia din 2009 a Danube Tour by Bike – Ruta 2, o competitie ce va trece prin Romania, Bulgaria si Serbia.

Danube Tour by Bike este primul turneu european pe bicicleta de-a lungul fluviului Dunarea, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Startul turului va avea loc la data de 23 iunie din Bucuresti, de unde sportivii vor pleca spre Bulgaria cu autocarul, pana la Orjahovo, de unde vor merge cu bicicletele pana la Lom. La data de 24 iunie, ciclistii vor sosi la Vidin, urmand ca la 25 iunie sa se ajunga in localitatea sarba Prahovo, de unde vor traversa barajul de la Portile de Fier II spre Romania. In Romania, grupul va fi asteptat de oficialitati ale judetului Mehedinti, dupa care se va merge spre Turnu Severin. Pe 26 iunie, participantii vor continua drumul spre barajul de la Portile de Fier I, dupa care se va ajunge la Veliko Gradiste. Punctul final al traseului va fi la Belgrad, la data de 27 iunie.

In acelasi timp, un al doilea grup de 200 de ciclisti va lua startul din Budapesta, va traversa frontiera cu statul croat, punctul final al Rutei 1 urmand sa fie tot Belgrad.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »