Chelsea a cerut suspendarea lui Mutu pe termen nelimitat

Magazin Salajean 14 iulie 2010 0

Chelsea a cerut suspendarea lui Mutu pe termen nelimitatChelsea a cerut FIFA suspendarea pe termen nelimitat a atacantului formatiei Fiorentina Adrian Mutu, pana la plata sumei de 17 milioane de euro pe care romanul trebuie sa o achite gruparii londoneze, conform deciziei forului fotbalistic mondial, informeaza presa italiana.

La 14 iunie, Tribunalul federal elvetian a anuntat ca a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinta Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care romanul era obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea Londra. TAS anuntase, la 31 iulie 2009, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Atacantul Adrian Mutu, care mai are contract cu Fiorentina pana in 2012, a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira in luna octombrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »