Cetatea Buciumi şi Real Crişeni, campioane de toamnă în Liga a V-a

Dacă în Liga a IV-a de fotbal mai este de disputat o etapă din turul campionatului, prima parte a Ligii a V-a s-a încheiat duminică, odată cu desfăşurarea meciurilor din etapele a XIII-a, respectiv a XII-a, având în vedere că în Seria Est activează 14 echipe, iar în Seria Vest, 12 formaţii.

Cetatea Buciumi a obţinut duminică a X-a victorie, după ce s-a impus la limită, scor 1 – 0 în derby-ul cu AS Creaca Jac, echipa pregătită de Dan Lucaciu terminând turul Seriei Est pe prima poziţie, cu 32 de puncte acumulate. La un singur punct în spate se află AS Creaca Jac, iar locul trei este ocupat de Viitorul Băbeni, cu 29 de puncte. Pe ultimul loc în această serie se situează Someşul Letca, cu 7 puncte.
Campioană de toamnă în Seria Vest este Real Crişeni, echipă ce a învins în ultima etapă a turului, cu scorul de 2 – 1, „lanterna roşie”, Barcău Tusa. Echipa din Crişeni a acumulat 30 de puncte în prima parte a campionatului, fiind urmată de Frăţia Măerişte, cu 25 de puncte şi AS Zăuan, cu 24 de puncte.

One Thought to “Cetatea Buciumi şi Real Crişeni, campioane de toamnă în Liga a V-a”

  1. Anonim

    INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

    Autor: Cetateanul Consternat
    Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
    Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
    Grup Politic : Niciunul

    Obiectul interpelarii – Pana Cand?

    Stimabililor politicieni,
    Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

    Cu deosebita consideratie,
    Cetateanul Consternat

Leave a Comment