Cetatea Buciumi a câştigat pentru a doua oară Liga a V-a

Chiar dacă mai este de disputat o etapă din actualul sezon al Ligii a V-a de fotbal, Cetatea Buciumi a devenit de câteva etape câştigătoarea Seriei Est din Liga a V-a. Conducerea va decide în perioada imediat următoare dacă echipa va face pasul spre Liga a IV-a sau va rămâne în ultimul eşalon.

Înfiinţată în urmă cu trei ani, Cetatea Buciumi a devenit câştigătoarea Ligii a V-a încă de la finalul primului sezon. În ediţia trecută de campionat, formaţia antrenată de Dan Lucaciu s-a situat pe locul secund, iar în acest sezon, echipa din Buciumi a câştigat la pas seria Est. Cu 21 de victorii, patru remize şi nicio înfrângere, Cetatea are 67 de puncte acumulate, iar în ultima etapă, programată duminică, va întâlni în deplasare Recolta Agrij.
Cetatea Buciumi a fost premiată săptămâna trecută pentru câştigarea Seriei Est, la finalul meciului de pe teren propriu cu Largiana Românaşi, câştigat cu scorul de 6 – 0. Toţi componenţii echipei au primit diplome şi tricouri pentru câştigarea Ligii a V-a, iar Grigore Păşcuţă, veteranul echipei, care a activat ani buni şi la Armătura Zalău, a primit o displomă specială din partea AJF Sălaj pentru întreaga activitate. O diplomă de merit i-a fost oferită şi primarului Comunei Buciumi, Eugen Lazăr, pentru suţinerea şi promovarea acestui fenomen.
Vara anului trecut a fost una specială pentru jucători, antrenori şi conducere, fiind inaugurat noul teren de fotbal din comună. Aceasta, după ce echipa din Buciumi a fost nevoită să susţină meciuri de pe teren propriu la Agrij, în primii doi ani de activitate.
Conducerea echipei din Buciumi va stabili în zilele următoare dacă echipa va face pasul spre Liga a IV-a sau va evolua în continuare în ultimul eşalon fotbalistic.

2 Thoughts to “Cetatea Buciumi a câştigat pentru a doua oară Liga a V-a”

  1. Anonim

    Felicitari Grigore. Tine-o tot asa multă sanatate si mult succes

  2. Anonim

    FELICITARI,CETATEA BUCIUMI !

Leave a Comment