Centrul Mihai Gheorghiţă revine la Volei Municipal după o pauză de un an

Conducerea campioanei Volei Municipal Zalău a rezolvat problema din zona centrală pentru sezonul viitor, după ce a ajuns în această săptămână la un acord cu centrul Mihai Gheorghiţă, voleibalist ce a activat în ediţia trecută la Steaua Bucureşti. Jucătorul originar din Bicaz a mai activat timp de patru sezoane la formaţia zălăuană, cu care a câştigat două cupe ale României, iar de trei ori a devenit vicecampion naţional.
Mihai Gheorghiţă este al doilea transfer din această vară, după coordonatorul bulgar Dobromir Dimitrov. Pe lângă transferul celor doi, oficialii clubului le-au prelungit contractele jucătorilor Răzvan Mihalcea, Adrian Feher şi Leonardo Dal Bosco.
Gheorghiţă este cel de-al treilea centru al campioanei, după Răzvan Mihalcea şi Vlad Cuciureanu, ultimii doi activând la Volei Municipal şi în sezonul trecut.
Conducerea campioanei poartă tratative avansate în aceste zile cu un universal, post pe care a evoluat în sezonul trecut Adrian Gontariu şi cu un trăgător secund care să-l înlocuiască pe cehul Karel Lintz.

One Thought to “Centrul Mihai Gheorghiţă revine la Volei Municipal după o pauză de un an”

  1. frv

    pana la acest moment echipa este perfecta pentru Champions League. Feliocitari celui care face transferurile

Leave a Comment