Centrii Rematului, 27 de puncte in victoria Romaniei contra Austriei

Magazin Salajean 11 iunie 2012 0

Centrii Rematului, 27 de puncte in victoria Romaniei contra AustrieiNationala masculina de volei a Romaniei a obtinut sambata a doua victorie din Liga Europeana de volei, impunandu-se cu scorul de 3 – 1 in fata reprezentativei Austriei, echipa antrenata de fostul tehnician al campioanei Remat, Michael Warm. Tricolorii pregatiti de Dan Gavril si Ovidiu Macarie au obtinut prima victorie la turneul organizat in urma cu doua saptamani, la Piatra Neamt, castigand cu scorul de 3 – 1 in fata Turciei. La turneul din Cehia, Romania, din lotul careia au facut parte si trei voleibalisti de la Remat, centrii Gheorghita si Mihalcea si libero-ul Maries, au cedat cu 3 – 0 in primul meci, desfasurat vineri dupa-amiaza, in fata Turciei.

Evolutia de sambata a fost una mai buna, aducandu-le tricolorilor o victorie in patru seturi. Cu exceptia actului secund, pe care Romania l-a pierdut cu scorul de 20 – 25, partida a fost controlata de voleibalistii romani. Reprezentativa tarii noastre s-a impus cu 25 – 20 in primul partial, iar al treilea a fost ceva mai strans, Borota si compania castigand setul la o diferenta de trei puncte, 25 – 22. Actul patru s-a incheiat cel mai repede, Romania castigand cu scorul de 25 – 17.

Cei trei reprezentanti ai campioanei Remat au avut o evolutie buna, cei doi centri, Mihalcea si Gheorghita acumuland impreuna 27 de puncte. Gheorghita a castigat 16 de puncte, fiind al doilea ca procent dupa Dan Borota, care a reusit 20 de puncte. Balhaceanu a fost al treilea ca numar de reusite, iar Mihalcea al patrulea, cu 11.

Pentru tricolori, ultimul meci al turenului de la Jablonec a avut loc ieri dupa-amiaza, chiar in fata echipei gazda, Cehia, meci pe care Romania l-a castigat cu scorul de 3-0 (25-18, 25-23, 26-24).

Romania: Dan Borota (20 pct.), Mihai Gheorghita (16 pct.), Florin Balhaceanu (14 pct.), Razvan Mihalcea (11 pct.), Ciprian Matei (9 pct.), Vlad Moisa (1 pct.), Bogdan Muresan, Lucian Tofan, Mihai Maries (libero), Silviu Suson, Andrei Georgescu, Andrei Laza; Antrenor: Dan Gavril

Austria: Thomas Zass (27 pct.), Marcus Guttmann (11 pct.), Sebastian Kohlhauser (10 pct.), Peter Wohlfahrtstatter (6 pct.), Philip Ichowski (5 pct.), Alexander Blagojevic (2 pct.), Olivier Binder, Frederick Laure (libero), Maximilian Thaller, Simon Fruhbauer, Thomas Trothann, Martin Postl; Antrenor: Michael Warm

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »