Cel tarziu din vara: Raul Crisan va juca la Dinamo Bucuresti

Magazin Salajean 24 noiembrie 2010 0

Cel tarziu din vara: Raul Crisan va juca la Dinamo Bucuresti

Fundasul echipei FC Silvania ar putea ajunge insa in Stefan cel Mare chiar din aceasta iarna

Gruparea de la poalele Magurii ar putea pierde in aceasta iarna inca un fundas, dupa ce, zilele trecute, conducerea tehnica si administrativa a luat decizia de a-l exclude din lot pe Dan Muresan. Raul Crisan a intrat de ceva vreme in vederile celor de la Dinamo Bucuresti, care doresc sa-l transfere pe jucator, cel tarziu in vara anului viitor. Totul este ca si rezolvat deja.

Eu mai am contract sase luni cu FC Silvania, iar din vara voi juca la Dinamo. Am discutat cu ei despre acest transfer si sunt dispusi sa astepte pana in vara, cand voi deveni liber de contract. Cred ca e momentul sa fac acest pas spre primul esalon, fiindca la Simleu Silvaniei joc de 2 ani jumate, ne-a declarat fundasul Silvaniei. Desi sunt sanse reduse, fotbalistul originar din Satu Mare ar putea ajunge la Dinamo chiar din aceasta iarna, insa, pentru acest lucru, conducerea cainilor rosii va trebui sa plateasca suma ceruta de oficialii simleuani.

Sa mai spunem ca Raul Crisan a fost coleg in perioada de juniorat cu Florin Gardos, actualmente la Steaua Bucuresti. Fosti colegi la Satu Mare sub comanda lui Dacian Nastai, cei doi ar putea fi rivali, cel tarziu, din sezonul urmator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »