Cel mai bun sportiv al Sălajului a devenit tătic

Soţia sportivului Călin Marincaş, Paula, a născut marţi dimineaţa o fetiţă pe numele Cezara

Sărbătoare în „familia” CS Terra Kid Zalău, după ce soţia instructorului Călin Marincaş, Paula, a născut-o marţi dimineaţa pe Cezara.
„Cel mai mult mă bucur că totul a decurs bine şi atât Paula, cât şi Cezara sunt sănătoase. Este o bucurie imensă, care nu poate fi descrisă în cuvinte şi de care nu ai cum să-ţi dai seama decât atunci când ţi se întâmplă”, ne-a declarat Călin Marincaş.
Naşterea a avut loc în jurul orei 7:30, la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, iar soţia sportivului şi fiica acestuia vor fi externate în cursul zilei de vineri. Cezara Marincaş a avut la naştere 3,5 kilograme şi 54 de centimentri.
Călin Marincaş, care a devenit de şase ori cel mai bun sportiv al Sălajului, şi-a unit destinele cu Paula Silaghi în vara anului 2012, la vârsta de 27 de ani, unul dintre naşii de cununie fiind chiar preşedintele CS Terra Kid Zalău, Remus Cliţan. „Este o sărbătoare pentru toţi cei care fac parte din < familia > Terra Kid Zalău. Este un moment special atât pentru cei doi părinţi, cât şi pentru mine, ca părinte spiritual. Vreau să-i urez multă sănătate micuţei Cezara, dar şi părinţilor acesteia, de ajutorul cărora va avea mare nevoie în viaţă”, a precizat Cliţan.

Leave a Comment