Cei mai buni sportivi ai judeţului, premiaţi la inaugurarea Sălii Sporturilor

Frumos ar fi fost ca Sala Sporturilor din Zalău să fie inaugurată cu un meci de volei între reprezentativele României şi Ungariei sau cu o partidă de handbal între reprezentativele României şi Olandei, ceea ce ar fi fost posibil dacă lucrările ar fi fost finalizate la data promisă de executanţi. În cele din urmă, după îndelungi aşteptări, Sala Sporturilor a fost inaugurată duminică seara, cu o simplă partidă de campionat, din cadrul Diviziei A1 la volei masculin, între campioana Remat Zalău şi VCM LPS Piatra Neamţ. Şi măcar dacă ar fi fost cu noroc pentru formaţia zălăuană, însă Rematul a pierdut cu 2 – 3.
Înaintea partidei de volei, primarul Radu Căpîlnaşiu a ţinut un scurt discurs, după care a avut loc o premiere a celor mai buni patru sportivi ai judeţului, potrivit clasamentului întocmit la Gala Sportului Sălăjean de la finalul anului trecut. S-a început cu premierea celui mai bun sportiv, Călin Marincaş, multiplu campion naţional şi mondial la karate tradiţional şi fudokan. Tot din cadrul clubului CS Terra Kid Zalău au mai fost premiaţi Iulia Cliţan, locul trei în clasamentul celor mai buni sportivi de anul trecut şi Marc Crecan, locul patru în 2011, în clasamentul celor mai buni sportivi. A mai fost premiată atleta Paula Todoran, legitimată la CSM Zalău, multiplă campioană naţională la diferite concursuri de alergare şi cu rezultate notabile la nivel internaţional. Despre Paula Todoran, primarul Radu Căpîlnaşiu a ţinut să precizeze că de la începutul carierei de atletă şi până în prezent, aceasta a alergat 87.000 de kilometri.
Toţi cei patru sportivi premiaţi au primit din partea primăriei o plachetă, o diplomă.

7 Thoughts to “Cei mai buni sportivi ai judeţului, premiaţi la inaugurarea Sălii Sporturilor”

  1. Ion

    Au fost premiati doar sportivi de mana a doua. Doar fetele lui Tadici fac performanta in sportul salajean.

  2. @Ion

    iar vrei sa faci valva pe aici? iti sta Tadici in gat si nu ai ce comenta

  3. Anonim

    Ba ioane, fetele lui tadici se vor ridica le valoarea Paulei cand o face plopul mere! din pacate Paula primeste din partea Primariei o diploma si o placheta, in timp ce „marile valori handbalistice ” a lui tadici primesc un sac de bani pe care- papa degeaba! ELE, cu tadici si cu marc! astept replica.

    1. Ionel

      Pai ce a facut Paula asta a ta? Ca campioni nationali sunt destui, la europene sau mondiale nu a avut rezultate iar la olimpiada nu s-a calificat! In schimb fetele lui Tadici au jucat o finala de cupa europeana!

  4. Anonim

    bai badiuca ionel. cea mai mare problema este ca sut mult prea multi ” ca ca si tine” ! 1- poate inveti gramatica, 2- poate gasesti pe cineva sa-ti spuna ce inseamna Jocurile Olimpice si ce cupa p… este asta in care joaca mercenarele lui tadici pupate-n cur de tibi marc !

    1. Ionel

      Bine ar fi sa inveti gramatica „sut”. MATA N-ARE CRATIMA!

  5. Anonim

    revin, esti un mitocan, cu sau fara cratima ! mai rau este ca esti lingator de cur !~ oare pentru ce si cat ?

Leave a Comment