Cei mai buni sportivi ai judetului, premiati de DJS Salaj si Primaria Zalau

Magazin Salajean 21 decembrie 2009 0

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare sfarsit de an, Directia Judeteana pentru Sport Salaj a organizat joi dupa-amiaza, in sala Avram Iancu din cadrul Primariei Zalau, Gala Sportului Salajean. Din pacate, daca in anii anteriorii abia mai puteai arunca un ac in sala, in acest an, persoanele din sportul salajean nu s-au prea inghesuit la eveniment. Ba mai mult, dupa ce au fost chemati in fata cei 11 sportivi ai judetului, dar si cei mai buni sportivi de la CSS Zalau, aproape ca numarul persoanelor aflate in fata salii era mai mare decat al celor asezati pe scaune. In ultimul moment a intervenit o modificare in clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului, astfel ca, pe pozitia a zecea, alaturi de pugilistul Adrian Poputea a fost inclusa si atleta de la CSS Zalau, Ioana Dan. Incepand de la cei doi si pana la tenismena Andrada Vincze, clasata pe primul loc, toti au fost chemati, pe rand, pentru a fi premiati, iar alaturi de ei si antrenorii. Fiecare a primit din partea DJS Salaj cate o diploma, un trofeu, un buchet de flori, dar si un plic cu bani. DJS i-a premiat si pe cei cu care a colaborat in decursul acestui an, Consiliul Judetean, Primaria Zalau, Prefectura Salaj si mass media locala de specialitate. Si Primaria Zalau, reprezentata la acest eveniment de primarul Radu Capilnasiu si de cei doi viceprimari, Daniela Cota si Sojka Attila, a oferit cate un plic cu bani atat pentru cei mai buni sportivi ai judetului, cat si pentru cei mai buni sportivi de la CSS Zalau. La final, directorul DJS Salaj, Ioan Onicas, le-a oferit microfonul si sportivilor, pentru a adresa si ei cateva cuvinte celor prezenti in sala, cei mai curajosi fiind Paula Todoran si Cristian Boldut.

Locul I: Andrada Vincze (tenis de masa, CSS – CSM Zalau) – 147,6 puncte. Rezultate: locul III in proba de simplu la Campionatul National de juniori I; locul II in proba de dublu la Campionatul National de juniori I; locul III in proba de dublu mixt la Campionatul National de juniori I; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul European de juniori; locul V in proba de dublu la Campionatul European de juniori; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de juniori; locul II in proba de dublu la Campionatul Balcanic de juniori; locul I in proba de dublu la Campionatul Balcanic de seniori; locul III cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de seniori.

Locul II: Paula Todoran (atletism, CSM Zalau) – 127,2 puncte. Rezultate: locul III in proba de 10.000 de metri la Campionatul National; locul II in proba de individual la Campionatul National de semimaraton; locul I cu echipa la Campionatul National de semimaraton; locul II la individual la Campionatul National de maraton; locul I cu echipa la Campionatul National de maraton; locul I cu echipa la Campionatul National de cros; locul II la individual la Campionatul National de cros; locul II cu echipa la Campionatul Balcanic de cros.

Locul III: Calin Marincas (karate tradi-tional, CS Terra Zalau – Budokurai Hunedoara) – 95,3 puncte. Rezultate: locul II in proba de fukugo la Campionatul National; locul III in proba de kumite la Campionatul National; locul I la fukugo la Campionatul National; locul II la kata individual la Campionatul European; locul II in proba de fukugo la Campionatul European; locul II cu echipa in proba de kumite la Campionatul European si locul III cu echipa in proba de kumite la Campionatul European.

Locul IV: Sergiu Druhora (karate kyokushin, CS Vidalis Zalau) – 24,7 puncte. Rezultate: locul I la Campionatul National; locul V la Campionatul European.

Locul V: Razvan Pop (atletism, LPS Avram Iancu Zalau) – 22,8 puncte. Rezultate: locul III in proba de 3.000 de metri plat la Campionatul National; locul II in proba de 3.000 de metri obstacole la Campionatul National; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de cros.

Locul VI: Sorana Salajan (box, CSM Zalau) – 12 puncte. Rezul-tate: locul II la Campionatul Nati-onal de seniori.

Locul VII: Alin Ciupe (tenis de masa, CSM Zalau) – 9,6 puncte. Rezultate: locul III in proba de simplu la Campionatul National; locul III in proba de dublu mixt la Campionatul National.

Locul VIII: Cristian Boldut (karate kyokushin, CSM Zalau) – 8,25 de puncte. Rezultate: locul I la Campionatul National.

Locul IX: Aurel Tarziu (radioamatorism, CSM Zalau) – 7,5 puncte. Rezultate: locul I la Campionatul National de creatie.

Locul X: Adrian Poputea (box, CSM Zalau) – 6 puncte. Rezultate: locul III la Campio-natul National.

Locul X: Ioana Dan (atletism, CSS Zalau) – 6 puncte. Rezultate: locul II in proba de 2.000 de metri obstacole la Campionatul National de juniori II, locul III in proba de 5.000 de metri plat la Campionatul National de juniori I.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »