Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României se decide sâmbătă

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a programat sâmbătă finala fazei judeţene a Cupei României, acesta fiind meciul care încheie sezonul 2017 – 2018 din fotbalul sălăjean. Partida va pune faţă-n faţă Rapid Jibou, vicecampioana ediţiei din acest an a Ligii a IV-a şi Someşul Someş Odorhei, formaţie ce a câştigat Seria Est din Liga a V-a, cu 25 de victorii şi o remiză, având 111 goluri marcate şi 30 primite.
„Chiar dacă Someşul Someş Odorhei joacă într-o ligă inferioară, meciurile dintre echipa noastră şi a lor au fost întotdeauna disputate, pentru că sunt ambiţii mari la mijloc. Ne dorim să facem o figură frumoasă şi să câştigăm trofeul, mai ales că jucăm în faţa propriilor suporteri. Nu ştiu dacă putem vorbi despre o favorită, chiar dacă noi am terminat pe locul doi campionatul judeţean, iar ei evoluează în Liga a V-a”, a declarat Ciprian Roja, antrenorul formaţiei Rapid Jibou.
De cealaltă parte, Vlad Ortelecan, conducătorul formaţiei din Someş Odorhei, a precizat: „atâta timp cât avem o şansă, o vom juca până la final. Respectăm echipa din Jibou, o formaţie bine organizată, care va avea şi avantajul terenului propriu dar, având în vedere că va fi un meci cu miză mare, se poate întâmpla orice”.
Pentru a ajunge în finală, Someşul Someş Odorhei a eliminat, pe rând, CS Hida, CS Barcău Nuşfalău, CS Crasna şi Cetatea Buciumi, în timp ce Rapid Jibou a dispus în celelalte faze de Steaua Cosniciu, de Olimpic Bocşa şi de Dumbrava Gîlgău.
Partida dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei este programată sâmbătă, începând cu ora 11, pe Stadionul „Rapid” din Jibou.
Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României va evolua în primul tur al fazei naţionale, ce va avea loc în data de 1 august.
M. M.

Leave a Comment