Capitanul Zalaului, cinci goluri in victoria Romaniei contra Portugaliei

Magazin Salajean 6 iunie 2012 0

Capitanul Zalaului, cinci goluri in victoria Romaniei contra PortugalieiLa doar cateva zile de la ratarea calificarii la Jocurile Olimpice de la Londra, nationala feminina de handbal a Romaniei a castigat meciul cu Portugalia, din cadrul preliminariilor Campionatului European, programat la finele acestui an. Chiar si fara aportul lui Manea, Vizitiu si Varzaru, tricolorele care au intrat in teren, printre care si capitanul echipei HC Zalau, Georgiana Ciuciulete si portarul Mirela Nichita, au avut o evolutie buna, controland jocul de la un capat la celalalt. E drept, in fata unui adversar nu foarte valoros. Scorul final a fost 34 – 24 in favoarea Romaniei, cinci din cele 35 de reusite apartinandu-i capitanului de la HC Zalau, Georgiana Ciuciulete, care evolueaza pe postul de pivot.

Sambata, Romania a sustinut ultimul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European din acest an, invingand de o maniera categorica reprezentativa Greciei, 31 – 14. La fel ca in partida cu Portugalia, pentru nationala tarii noastre au evoluat ambele reprezentante ale clubului HC Zalau, Ciuciulete, care de aceasta data nu a mai marcat niciun gol, evoluand mai putin decat in primul meci si Nichita.

In urma celor doua victorii, Romania a terminat pe primul loc grupa preliminara, la egalitate de puncte cu Serbia, urmand sa-si afle azi adversarele de la Europene.

Pentru selectionerul Radu Voina, partida de sambata, cu Grecia, a fost ultima pe banca echipei nationale, Federatia Romana de Handbal urmand sa numeasca un alt antrenor in perioada imediat urmatoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »