Capitanul echipei HC Zalau, la lotul national

Magazin Salajean 24 ianuarie 2012 0

Capitanul echipei HC Zalau, la lotul nationalReprezentantii Comisiei Tehnice din Cadrul Federatiei Romane de Handbal, printre care si managerul Gheorghe Tadici, s-au intalnit duminica, la Cheile Gradistei, pentru a discuta despre lotul national de senioare al Romaniei, in vederea calificarii la Jocurile Olimpice de la Londra, programate in perioada 26 iulie – 12 august 2012.

Selectionerul Radu Voina a anuntat locul largit de 22 de jucatoare, cu care va incepe pregatirile in acest an, din lot nemaifacand parte Carmen Amariei si Cristina Varzaru.

Daca la Campionatul Mondial din Brazilia, HC Zalau nu a avut nicio reprezentanta, avand in vedere ca interul Dana Babeanu plecase deja la Oltchim, exista sanse ca Georgiana Ciuciulete sa faca parte din lotul care va participa la turneul de calificare la JO de la Londra. Capitanul echipei HC Zalau se afla intre cele 22 de jucatoare care se vor reuni in data de 13 martie la Drobeta Turnu Severin.

Tot in cadrul intalnirii de duminica, selectionerul Radu Voina a anuntat ca, indiferent de rezultatul Romaniei la turneul de calificare din Franta, activitatea sa la carma echipei nationale se va incheia.

La turneul pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, ce va avea loc in Franta, in perioada 25 – 27 mai, Romania va intalni reprezentativele Frantei, Japoniei si Muntenegrului, ultimul advsar fiind stabilit dupa disputarea Cupei Africii.

In cadrul sedintei de la Cheile Gradistei s-a decis modificarea datei de disputare a etapei a XX-a din Liga Nationala, aceasta urmand sa aiba loc in data de 14 martie, in loc de 31 cum era stabilit initial. In runda cu numarul 20, HC Zalau va primi vizita campioanei Oltchim Ramnicu Valcea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »