Cantonament la Ocna Şugatag pentru FC Zalău

Reunirea echipei FC Zalău este programată luni, 12 ianuarie, la ora 12, după o lună şi jumătate în care jucătorii au fost în vacanţă. Chiar dacă s-au vehiculat zvonuri potrivit cărora, la reunirea lotului nu vor fi prezenţi portarul Claudiu Băican şi nigerianul Benjamin Kuku, preşedintele Ioan Morar a afirmat că cei doi vor continua la FC Zalău şi în partea a doua a campionatului. „Nu se pune problema ca ei să nu se prezinte luni la reunirea lotului. Într-adevăr, de Claudiu Băican s-au interesat cei de la FCM Baia Mare, dar el îşi doreşte să rămână la echipă. Kuku nici măcar nu a plecat în vacanţă, fiindcă erau prea mari costurile pentru el şi timpul era prea scurt. El se află în Zalău, iar luni va fi prezent la reunire”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
Încă nu a fost stabilit un program de pregătire până la începerea returului, programată în data de 7 martie, însă foarte probabil echipa va efectua un stagiu de pregătire la Ocna Şugatag, locaţie în care a fost în cantonament şi la începutul anului trecut.
„Avem mai multe variante pentru desfăşurarea cantonamentului, dar foarte probabil, echipa va efectua un stagiu de pregătire de şapte zile la Ocna Şugatag. Ar mai fi o variantă la Borsec, iar alta în Ungaria, dar cred că Ocna Şugatag este cea mai bună locaţie în acest moment pentru noi”, a mai afirmat Morar.
FC Zalău va pleca în cantonament la finalul lunii ianuarie.

2 Thoughts to “Cantonament la Ocna Şugatag pentru FC Zalău”

  1. Fotbalist care stie ....

    Morar este un mare impostor , care franeaza fotbalul din Zalau de ani de zile ! Profita de banii primariei pentru el … Se stiem !

  2. Anonim

    pt fotbalist care stie
    de unde sti tu atea esti cumva Nostradamus ca sti atitea? dc nul lasi in pace pe domnul morar nelu presedintele clubului fc zalau?dansul a salval fotbalul din zalau prin dansul avem si noi echipa de fotbal pe fc zalau,si desigur cu ajutorul primariei asa ca lasa in pace pe domnul presedinte morar,ai fost cumva fotbalist la fc zalau si ai plecat de acolo si te doare ca mere bine acuma fc zalau sati fie rusine hai fc zalau sau esti un carcotas care esti impotriva lui fc zalau? bafta multa fc zalau in cantonament si in retur sai inchideti gura la cei care va vor raul

Leave a Comment