Cantonament in Polonia pentru campioana Romaniei

Magazin Salajean 17 august 2011 0

Cantonament in Polonia pentru campioana Romaniei

Remat Zalau a intrat in cea de-a III-a saptamana de pregatire, prima etapa din noul sezon fiind programata abia in 1 octombrie. A fost o prima saptamana de reacomodare la efort, dupa care s-a trecut la doua antrenamente pe zi. De saptamana trecuta lotul este complet, la echipa ajungand si cel de-al doilea brazilian, Joao Carlos Massinatori Dias, dar si Andrei Laza, care se pregateste separat.

Campioana Romaniei va continua pregatirea la Zalau pana la finalul lunii, primele amicale fiind programate in luna septembrie. Primul amical va avea loc in compania celor de la Universitatea Cluj, dupa care, pe data de 13 septembrie este programat la Zalau un meci de verificare in compania celor de la Dinamo Bucuresti. Primul turneu de verificare va avea loc la Baia Mare, in perioada 16 – 17 septembrie, iar doua zile mai tarziu, formatia pregatita de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie va pleca intr-un stagiu de pregatire in Polonia. Pe perioada cantonamentului, Remat Zalau va participa si la un turneu de verificare.

Desi a trecut putin mai bine de doua saptamani de cand Rematul a inceput pregatirile, tehnicianul polonez Mariusz Sordyl pare multumit de lotul pe care-l are la dispozitie pentru viitorul sezon. Sunt multumit. Am la dispozitie 12 jucatori care lucreaza bine la antrenamente. Fac o serie de exercitii noi, pentru a se adapta cat mai bine la efort si pentru a-si imbunatati performantele.

Trei zalauani, la lotul national

Lotul national de seniori s-a reunit la inceputul acestei saptamani, la Baia Mare, in vederea pregatirii meciurilor din turul eliminator al Jocurilor Olimpice de la Londra. La lotul condus de Stelian Moculescu si Aurel Vlaicu au fost convocati si trei voleibalisti de la Remat Zalau: Adrian Feher, Razvan Mihalcea si Mihai Maries.

Primul meci este programat sambata, 27 august, de la ora 18, in Sala Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare, impotriva Olandei, campioana olimpica din 1996, din Statele Unite ale Americii. Daca va trece de Olanda, Romania va juca in turneul organizat de Croatia.

Romania nu a mai fost calificata la Jocurile Olimpice din anul 1980, cand a obtinut medalia de bronz.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »