Campioni fara prime

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Campioni fara prime

Desi au intrat in vacanta de mai bine de o saptamana, jucatorii de la Remat Zalau nu si-au primit inca primele pentru obiectivul indeplinit, dar nici nu au fost anuntati cand vor beneficia de acest premiu

Majoritatea jucatorilor de la Remat Zalau au intrat in vacanta de mai bine de o saptamana, exceptie facand cei trei voleibalisti convocati la lotul national, Ciortea, Borota si Feher, dar si antrenorul secund Aurel Vlaicu, care ocupa aceeasi functie si la echipa nationala. Si jucatorii transferati din strainatate, carora le-au expirat contractele cu echipa zalauana, s-au intors acasa, insa fara sa le fie alocata prima stabilita pentru castigarea titlului de campioana a Romaniei.

Josifov, Ljubicic, Mads si Lamb sunt cei patru stranieri din lotul Rematului, carora li se adauga si antrenorul principal Michael Warm, care a semnat de curand un contract cu nationala Austriei. Campionii Romaniei urmeaza sa mai primeasca si ultimul salariu, pentru luna mai, acesta urmand sa fie alocat, asa cum este normal, la finalul acestei luni. Totusi, directorul executiv al echipei zalauane, Nicu Sarb, ne-a declarat ca o parte dintre jucatorii straini si-au primit si ultimul salariu. Jucatorii care au venit in iarna, Ljubicic si Mads, dar si antrenorul Warm au primit si salariul pe luna mai. Lor mai trebuie sa le dam doar prima de obiectiv.

Desi au aparut zvonuri potrivit carora jucatorii mai au de incasat de la club si alti bani in afara de primele de obiectiv si ultimul salariu, Nicu Sarb a afirmat ca toti jucatorii si-au primit banii, inclusiv pe luna aprilie. Pana in luna aprilie, toti jucatorii sunt cu banii la zi. Nu si-au primit inca banii pe luna mai si primele de obiectiv, insa nici nu puteam sa le dam inainte sa plece in vacanta, fiindca banii de la Consiliul Local sunt alocati doar semestrial. Mai sunt ceva restante si dinainte de aprilie, dar la foarte putini jucatori, si e vorba de sume mici, pentru chirie.

Daca ultimul salariu va fi dat pana la finalul lunii in curs, despre prime nu putem spune acelasi lucru, deoarece nici jucatorilor, dar nici antrenorilor nu le-a fost transmisa inca data la care vor fi rasplatiti pentru indeplinirea obiectivului. Nicu Sarb a afirmat insa, ca in cursul saptamanii viitoare va avea loc o sedinta a Consiliului Director, in care, se va stabili probabil si data la care vor fi incasate primele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »