Campionatele Nationale de tenis, la Zalau

Magazin Salajean 17 aprilie 2008 0

Campionatele Nationale de tenis, la ZalauObiectivul stabilit de antrenorii zalauanii la aceasta competitie este castigarea a doua medalii

Sala Sporturilor din Zalau va gazdui la finalul acestei saptamani Campionatele Nationale de tenis de masa, rezervate juniorilor I. Competitia este organizata de Federatia Romana de Tenis de Masa, in colaborare cu Agentia Nationala pentru Sport, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Consiliul Local Zalau, Primaria Zalau, Directia Judeteana pentru Sport Salaj, Asociatia Judeteana de Tenis de Masa Salaj, Clubul Sportiv Municipal Zalau si Clubul Sportiv Scolar Zalau. Vor participa peste 100 de sportivi de la aproximativ 20 de cluburi din toata tara. Cea mai mare delegatie va fi cea de la CSM – LPS Bistrita, unde este si Centrul Olimpic de pregatire a tenismenilor. Probele la care se va concura vor fi cele de individual, dublu masculin si feminin si dublu mixt. Lotul zalauan va fi format din 12 sportivi cu dubla legitimare la CSS – CSM Zalau: feminin – Andrada Vincze, Demeter Boglarka, Weisz Eniko si Andreea Igna; masculin – Alin Ciupe, Ioan Tatar, Bogdan Muresan, Demeter Lorand, Bogdan Buboi, Lucian Chivu, Andrei Margin si Sur Tamas. Antrenorul Victor Puie a precizat ca favoriti la castigarea unei medalii sunt Andrada Vincze si Alin Ciupe, insa al doilea este accidentat. Nu va fi deloc usor sa obtinem cele doua medalii, fiindca va fi o competitie puternica. Ciupe este accidentat in urma fisurii de menisc la piciorul drept, iar azi (n.r. ieri) nu a facut antrenament, in timp ce Andrada este abia in primul an la juniori. Totusi, sper sa fie un avantaj pentru ei faptul ca joaca acasa, a spus Puie. Competitia va incepe vineri, la ora 9 si se va incheia duminica, la ora 13.

Programul concursului: vineri, 18 aprilie 2008: orele 9 – 13:30 si 16 – 20; sambata, 19 aprilie 2008: orele 9 – 13 si 16 – 20, duminica, 20 aprilie 2008: orele 9 – 13.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »