Campioana si-a schimbat stafful administrativ

Magazin Salajean 27 ianuarie 2011 0

Campioana si-a schimbat stafful administrativ

Ceea ce la finalul anului trecut parea doar o chestiune de timp s-a intamplat la inceputul acestei sap-tamani. Odata cu revenirea lui Liviu Ciupe in functia de presedinte al campi-oanei Remat Zalau a fost schimbat stafful administrativ al echi-pei. Astfel, s-a re- nuntat la serviciile directorului executiv Nicu Sarb, ale scouterului Marius Lazar si ale secre-tarului de club, Radu Chisiu.

Nicu Sarb ne-a precizat ca s-a inteles inaintea sarbatorilor de iarna cu presedintele Liviu Ciupe pentru a-si rezilia contractul dupa incheierea meciurilor din Liga Campionilor, chiar daca intelegerea cu Remat ar fi expirat abia in luna mai. Am discutat cu domnul Ciupe inainte de sarbatori si am convenit sa ne despartim pe cale amiabila dupa meciurile din Liga Campionilor. Sper si imi doresc ca Rematul sa devina campioana si in acest an.

In ultima perioada s-au vehiculat mai multe nume pentru functia de director executiv, printre care si cel al lui Vasile Streang si al lui Doru Marcel Tarle, insa presedintele Liviu Ciupe a afirmat ca o decizie finala se va lua abia in zilele care urmeaza. Pentru acest post s-a discutat si cu fostul jucator Valentin Pereu, insa acesta pare dispus la o noua colaborare cu Rematul doar din vara.

Nu se cunosc inca nici inlocuitorii celorlalti doi, Chisiu si Lazar, chiar daca si aici a aparut numele lui Virgil Trif, ca inlocuitor pentru Chisiu si numele lui Szenasi Lorand (antrenorul echipei de cadeti de la CSS Zalau), ca inlocuitor pentru Marius Lazar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »