Campioana si-a schimbat atitudinea

Magazin Salajean 25 octombrie 2010 0

Campioana si-a schimbat atitudinea

Remat Zalau – Explorari Baia Mare 3 – 0 (19, 19, 21)

CS Remat Zalau: Vinhedo, Geiger, Nemeth, Pascan, Afloarei, Laza, Maries – libero. A mai evoluat: Ciortea. Antrenor: Ovidiu Macarie

Eliminata din Cupa Romaniei inca din faza semifinalelor, CS Remat Zalau a avut sambata seara o cu totul alta fata in campionat, castigand fara probleme in fata formatiei Explorari Baia Mare. Campioana a condus pe tot parcursul meciului, nepunandu-se niciun moment problema invingatoarei. Dupa 3 – 1 la inceputul primului set, Rematul a facut 8 – 5 la primul timp tehnic, dupa care, la scorul de 11 – 6, antrenorul oaspetilor, Marius Botea, a cerut primul time-out. La 13 – 7 l-a cerut pe al doilea, dupa care scorul a devenit 16 – 12 la al doilea time-out tehnic. Scorul a devenit apoi 24 – 19, dupa care atacul lui Afloarei a incheiat setul.

Inceputul setului secund a fost ceva mai disputat. Dupa 4 – 4, Zalaul a avut avantaj minim la primul time-out tehnic (8 – 7), insa s-a desprins la patru puncte la al doilea (16 – 12). Scorul a devenit apoi la fel ca in primul set, 24 – 19, insa de aceasta data, atacul lui Nemeth a pus capat actului secund. In setul trei, echipa zalauana avea un avantaj de trei puncte la primul time-out tehnic (8 – 5). Au urmat doua time-out-uri cerute de antrenorul Botea, la scorul de 12 – 8 si 15 – 9, dupa care s-a facut 16 – 11 la al doilea time-out tehnic.

La fel ca in primele doua seturi, scorul a devenit 24 – 19 pe final, insa baimarenii s-au apropiat la patru puncte, 24 – 21. A urmat insa atacul lui Laza, care a incheiat setul si, totodata meciul. Am facut un meci destul de bun, pe care l-am castigat cu 3 – 0, ceea ce este foarte important in economia clasamentului. Imbucurator este faptul ca dupa ratarea obiectivului din cupa am reusit sa strangem randurile si sa ne mobilizam pentru campionat. Atmosfera este buna la echipa. Jucatorii sunt profesionisti, din asta traiesc si stiu ce au de facut, a declarat imediat dupa meci antrenorul Macarie.

In etapa viitoare, programata sambata, Remat Zalau se va deplasa la Targu Mures, pentru intalnirea cu Torpi din localitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »