Campioana Remat speră într-o minune la malul mării

Vineri, ora 17, Sala Sporturilor din Constanţa

CVM Tomis Constanţa – Remat Zalău

Începutul dezastruos de campionat al triplei campioanei Remat Zalău demonstrează faptul că, deşi în lotul echipei există jucători valoroşi, unii cu nume mari chiar şi în voleiul mondial, lucrurile nu sunt încă puse la punct nici din punct de vedere administrativ, dar nici din punct de vedere al evoluţiei echipei. Şi greul de-abia acum începe. Dacă în primele două etape, formaţia antrenată de Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie a întâlit SCMU Craiova şi VCM LPS Piatra Neamţ, echipe fără mari pretenţii în campionatul intern, în partida

de vineri, Remat Zalău se va duela cu vicecampioana ediţiei trecute, CVM Tomis Constanţa, chiar pe terenul acesteia. O misiune aproape imposibilă, ţinând cont de evoluţia echipei zălăuane din ultimele două etape.

Cu un singur punct după două etape, tripla campioană se situează pe un ruşinos loc nouă în clasament, având în vedere că CSM Bucureşti le-a “furat” nemţenilor un punct în întâlnirea de miercuri seara.

Adversara de vineri a Rematului ocupă poziţia secundă în clasament, cu maxim de puncte după primele două runde, dar cu un setaveraj mai slab decât Steaua, care s-a instalat în fotoliul de lider.

Partida dintre Tomis Constanţa şi Remat Zalău este programată azi, de la ora 18 şi va fi transmisă în direct pe NeptunTV.

Leave a Comment