Campioana Remat şi-a luat revanşa în faţa echipei Dinamo

Pentru ambele formaţii a fost ultimul meci de verificare dinaintea startului noului sezon

După o săptămână în care Dinamo Bucureşti s-a pregătit la Zalău, efectuând câteva antrenamente chiar comune cu Remat Zalău, cele două formaţii au susţinut sâmbătă după-amiaza ultimul joc de verificare înaintea startului sezonului 2012 – 2013.
Dacă în urmă cu o săptămână, Dinamo s-a impus cu 3 – 1, la turneul de pregătire organizat de Remat, în partida de sâmbătă, campioana României şi-a luat revanşa, impunându-se tot cu 3 – 1.
Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în setul de debut, formaţia zălăuană impunându-se cu scorul de 25 – 18. Şi al doilea parţial i-a revenit tot Rematului, care s-a impus cu 25 – 20. Pe fondul unor nesincronizări în jocul campioanei, voleibaliştii dinamovişti au reuşit să-şi adjudece al treilea act al partidei, impunându-se cu scorul de 25 – 19.
Adrian Feher şi compania au încheiat însă partida după al patrulea set, pe care l-au câştigat cu scorul de 25 – 23.
Libero-ul campioanei Remat a declarat după meciul de sâmbătă că jocul formaţiei zălăuane nu este încă cel dorit de antrenori şi jucători, însă până la începerea Ligii Campionilor, evoluţia echipei va fi cu totul alta. „Toate cele patru jocuri de verificare au fost foarte utile pentru noi, mai ales că am început pregătirea mai târziu, având în vedere că o mare parte din jucători am fost convocaţi la lotul naţional. Am avut momente bune în aceste meciuri de pregătire, dar şi momente mai puţin reuşite. În meciul de săptămâna trecută, pe care l-am pierdut cu Dinamo, am văzut care sunt lipsurile în jocul echipei. Mai avem încă mult de lucru, însă sunt convins că toate greşelile le vom corecta şi în maxim o lună, când va începe şi Liga Campionilor, vom ajunge la forma dorită”, ne-a declarat Adrian Feher.
Pentru cele două formaţii urmează duelul de sâmbătă, din prima etapă a Diviziei A1. Campioana se va deplasa la Craiova, pentru duelul cu SCM Univesritatea din localitate, în timp ce Dinamo va ajunge la poalele Măgurii, pentru duelul cu nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei.

Leave a Comment