Campioana Remat se deplaseaza la Dej cu gandul la finala

Magazin Salajean 23 martie 2012 0

Campioana Remat se deplaseaza la Dej cu gandul la finalaRemat Zalau a castigat primele doua jocuri cu Unirea Dej, din cadrul semifinalelor Diviziei A1 la volei masculin si mai are nevoie de o singura victorie pentru a ajunge in ultimul act al campionatului. Voleibalistii pregatiti de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie conduc cu 6 – 1 dupa primele doua dueluri, desfasurate la finele saptamanii trecute, la Zalau. Campioana a avut un inceput mai anost, pierzand primul set al meciului de sambata, dar si-a revenit la timp, intorcand situatia pe tabela. Dejul nu ne-a impresionat cu nimic in meciurile de la Zalau. Au castigat un set din cauza greselilor pe care le-am facut in primul set. Respectam echipa din Dej, dar cred ca drumul lor se va opri aici. Mergem la Dej cu gandul de a obtine calificarea in finala inca din primul meci, a precizat libero-ul Rematului, Adrian Feher.

Antrenorul secund al Rematului, Ovidiu Macarie a precizat ca isi doreste ca Rematul sa incheie cat mai repede conturile cu Dejul, ca jucatorii sa aiba cat mai mult timp la dispozitie pentru a pregati finala. Ne dorim sa terminam cat mai repede partidele din semifinale, pentru a avea cat mai mult timp la dispozitie sa pregatim finala, indiferent cu cine vom juca, a declarat secundul campioanei.

De cealalta parte, antrenorul principal al Dejului, Victor Lazar, crede ca meciurile de la Dej vor arata cu totul altfel fata de cele de la Zalau. Cred si sper ca meciurile de la Dej nu vor semana cu cele de la Zalau. Am avut o saptamana in care ne-am putut pregati in liniste si ne-am revenit putin, dupa prgramul aglomerat din ultima perioada. La Zalau veneam dupa un program foarte incarcat, iar oboseala s-a vazut in randul jucatorilor. Sper sa fie doua meciuri la Dej, nu doar unul, chiar daca, este clar ca Zalaul porneste cu prima sansa. Este campioana Romaniei si are un lot valoros. Incercam insa sa ne apropiem cat mai mult de nivelul adversarului si sa castigam macar un meci, a declarat antrenorul Dejului, Victor Lazar.

Accidentat luna trecuta la bratul drept, capitanul Mozer Zoltan si-a reluat pregatirile, dar inca nu-si foloseste bratul pentru atac si serviciu. Speram ca de luni sa intre in programul normal al echipei, a afirmat Ovidiu Macarie.

Primul meci de la Dej este programat sambata, de la ora 17, iar daca va fi nevoie, al patrulea meci se va juca duminica, tot de la ora 17.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »