Campioana Remat rămâne fără ambii brazilieni

Marius Morar 21 decembrie 2012 2
Campioana Remat rămâne fără ambii brazilieni

La doar câteva zile după ce Silmar Almeida a anunţat că doreşte să-şi rezilieze contractul cu Remat Zalău, celălalt brazilian care a evoluat tot pe postul de secund, Robinson Dvoranen, şi-a reziliat contractul cu formaţia zălăuană. “Sunt probleme financiare la echipă, iar conducerea mi-a propus o renegociere a contractului. Au fost cinstiţi cu mine, dar sunt sunt de acord cu noua ofertă. Am câteva propuneri de la cluburi din Polonia, Rusia şi Brazilia, iar după sărbători mă voi decide unde voi evolua”, a declarat voleibalistul brazilian, care îşi va petrece Crăciunul la Cluj, alături de prieteni.
Silmar Almeida a precizat că s-a simţit bine la Zalău şi ar da curs unei noi oferte în momentul în care nu vor mai exista probleme financiare. “A fost o plăcere să evoluez la această echipă. M-am simţit foarte bine aici, iar dacă pe viitor mi se va propune o nouă colaborare voi fi de acord dacă nu vor mai fi probleme financiare. Probabil Mărieş va reveni pe postul său de secund, iar Feher va reveni ca titular pe postul de libero. Ar mai fi nevoie de un ridicător, chiar dacă Stoian nu a avut o evoluţie rea. Regret că plec de la Remat pentru că împreună cu Dvoranen şi Nagy am fi avut probabil cel mai bun atac din România”.
Silmar Almeida a primit deja ofertă de la un club din Emiratele Arabe Unite.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. coco 21 decembrie 2012 at 23:19 - Reply

    Da, Almeida si Nagy, cu Bob (asa cum era el), erau buni de tot -daca aveam si un ridicator mai normal. S-a ales praful de tot.

  2. Anonim 22 decembrie 2012 at 09:03 - Reply

    asta da spirit sportiv! se va intoarce cand nuvor mai fi proble financiare! pentru mercenari se gasesc bani cu galeata, insa pentru sportivii salajeni ni o sansa ! RUSINE !!!

Lasa un Raspuns »