Campioana Remat nu se dezminte. „Cineva trebuie să convoace Consiliul de Administraţie sau Adunarea Generală, pentru că situaţia este dezastruoasă”, spune Liviu Ciupe

Tripla campioană Remat Zalău nu a obţinut decât un set vineri seara, în sala Floreasca din Capitală, în faţa celor de la Dinamo, înregistrând a patra înfrângere consecutivă în campionat, lucru nemaiîntânit de foarte mult timp. Aflat în Spania, cu probleme de serviciu, fostului preşedinte Liviu Ciupe efectiv nu-i venea să creadă că echipa a contabilizat a patra îbnfrângere consecutivă, spunând că trebuie convocat urgent Consiliul de Administraţie sau Adunarea Generală. „Sincer, eu sunt plecat din ţară şi de la dumneavoastră aflu că echipa a pierdut şi la Dinamo. Nu pot să cred aşa ceva. Este dezastruos ce se întâmplă la echipă. Eu nu am avut patru înfrângeri nici când echipa juca în Divizia B, pentru că eu de la acest nivel am luat echipa şi am făcut-o campioană. Ca acţionar îmi dă de gândit ceea ce se întâmplă acolo, pentru că Volei Club Municipal are o problemă. Cineva trebuie să convoace Consiliul de Administraţie sau Adunarea Generală, iar dacă nu o să-l convoc eu şi o să-i întreb pe cei care conduc acum echipa de ce sunt aceste rezultate. Aşa mi se pare normal ca cei care copnduc echipa să le explice celorlalţi ce a dus la această situaţie dezastruoasă. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar cu o echipă mai bună şi cu acelaşi antrenor avem patru înfrângeri consecutive. Chiar nu pot să înţeleg ce se întâmplă”.
Liviu Ciupe a vorbit şi despre situaţia americanului Jonathan Winder, de care Remat Zalău s-a despărţit fără să fi jucat vreun meci oficial pentru această echipă. „Jucătorii îi dai afară, dar nu poţi să aduci înlocuitori decât în anumite perioade. Din câte ştiu eu, jucătorul a fost sănătos când a ajuns la echipă şi s-a accidentat la antrenamente. Dar, mi-e greu să cred că se poate aduce acum un înlocuitor, decât în iarnă”.

11 Thoughts to “Campioana Remat nu se dezminte. „Cineva trebuie să convoace Consiliul de Administraţie sau Adunarea Generală, pentru că situaţia este dezastruoasă”, spune Liviu Ciupe”

  1. Dan B.

    D-le Ciupe, te rugam intervin-o cat mai repede, pana nu este prea tarziu. Esti singurul care stie ce trebuie facut, ai demontrat acest lucru si in trecut cand echipa a mai trecut prin momente asemanatoare. Deageaba actualii le asigura jucatorilor ,,leocoplast si gheata,, echipa are nevoie de priceperea dvs.

  2. Fost salariat Remat

    Ar fi cazul ca Ciupe sa NU mai instige cum o face de cateva luni de zile. A asteptat momentul acesta pt a se baga din nou in seama , pt ca despre marile lui realizari „de la firma „Remat care se indreapta spre colaps (noroc cu neamtul actionar care o mai tine in viata ) nu mai scrie nimeni despre el , bolnavul de NARCISISM, Ar trebui indepartat de tot din actionariatul echipei acest PARVENIT de Buciumi, batut totusi de soarta…cu toate masinile si vilele lui din Cluj si creditele de milioane de euro de la ba

    1. Dan B.

      Amesteci lucrurile, in discutie este echipa de volei. Din cate cunosc, Ciupe s-a implicat direct, atat financiar cat si managerial in conducerea clubului de volei pana la finele campionatului obtinand rezultate remarcabile. In prezent nu mai est atat de implicat, iar rezultatele se vad.
      Am facut pe acesta cale pel l-a Ciupe deoarece nu vad alta persoana capabila sa faca ceva.
      Frustrarile de fost ar trebui sa le manifesti in alta parte, deoarece nu cred ca te intereseaza catusi de putin echipa de volei.

      1. cetatean

        Ai dreptate Dane „din cate cunosti tu”, aici te-ai exprimat corect, dar nu inseamna ca si cunosti bine. De implicat s-a implicat mai mult managerial, daca ceea ce a facut el la echipa se poate numi management. Uitam de cei care au dus greul, adica jucatorii si unii antrenori. Aici era bine sa-i amintesti pe cei doi de Michael-Warm si Merten, apoi pe Mads Ditlevsen si pe Peter Nagy. I-am enumerat doar pe cativa, care au fost mai tari decat managementul lui Ciupe.

        1. Dan B.

          ,,Cei doi de Michael-Warm si Merten, apoi pe Mads Ditlevsen si pe Peter Nagy,, au fost adusi la echipa prin activitatea manageriala a lui Ciupe. A mai fost la echipa un scouter, a carui nume imi scapa, care o data cu Ciupe a plecat la Constanta, acest lucru fiind vizibil prin calitatea celor transferati.
          Retragerea finantarii cred ca are legatura cu problemele financiare ale societatii .
          Oricat am polemiza noi daca nu se implica nimeni destinul echipei va fi tragic.
          Scuze daca apelativul folosit in comentariul precedent a fost efensator, nu asta era intentia mea.

  3. REMAT

    Cine il mai baga in seama? Ciobanescu , care a incheiat contractele cu jucatorii in cardasie cu el ?? Vreti amanunte……… ????

    1. cetatean

      Ar fi indicat Remat, sa stie lumea cati bani a „bagat” Ciupe in Remat – vorbesc de echipa de volei la care ii spune acum Volei Club Municipal

  4. coco

    eu vad ca sunt cative cititori care-s nebuni. Ce aveti cu Ciupe ? VOi sunteti suporteri ai echipei de volei ? ati luat abonamnete, mergeti la meci ? Nu joaca nimic, lotul e subtire de tot, practic are un 6 de baza (cu tragator principal uriasul Pascan, de 1.90m, si ridicator „celebrul” Stoian). Si cel mult o schimbare- 1 centru -Mihalcea.
    Suntem varza. AIci si Ciupe exagereaza, cand spusn ca avem un lot mai bun ca anul trecut. Sa fim seriosi – au plecat Terzis, Sarikeisoglu, Dias, Mozer, nu joaca nici Nagy. Practic 5 din 6 s-au dus. Saracul Feher a ramas. Macar el e bun. A venit Almeida care e ok. Si cam atat. Birou e sub Dias. Bob- sare cat bunicul meu.
    Daca primarul e seful echipei sa faca bine sa intervina.

  5. Ha,ha,ha ce parere buna are despre el....

    Ciupe , valea la Buciumi unde lumea te huleste, pe buna dreptate ca doar te stie de cand te jucai cu ce nu ai acum …..in nisip . Lasa diversiunile cu cei 2 postaci ai tai dintodeauna ca NU tine ! Pleaca unde a intarcat mutu iapa… Lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Reporter

    D -nule Ciupe nu trebuie sa va mai faceți probleme conform hotărârii de consiliul De azi Nistorescu ca fi șeful mare așa ca va fi ,, bine ,,la echipa

Leave a Comment