Campioana Remat a pierdut un singur set in derby-ul cu Dinamo

Magazin Salajean 1 martie 2012 0

Campioana Remat a pierdut un singur set in derby-ul cu DinamoRemat Zalău mai are nevoie de un singur punct pentru a termina in fotoliul de lider prima parte a campionatului Diviziei A1 la volei masculin. Campioana Romaniei a caştigat după numai patru seturi ultimul derby al primei faze, impunandu-se aseară, in Sala Avram Iancu din Zalău, cu scorul de 3 – 1 in faţa formaţiei de pe locul trei, Dinamo Bucureşti.

Rematul a inceput in forţă partida şi şi-a adjudecat rapid primul parţial, pe care l-a caştigat cu scorul de 25 – 17. Oaspeţii şi-au revenit insă in actul secund, scorul fiind strans de la un capăt la altul. Voleibaliştii de la Remat au comis insă cateva greşeli, in special pe faza de atac, iar Dinamo s-a impus 25 – 23. A fost singurul set cedat de campioni, Zalăul caştigand actul trei in prelungiri, 26 – 24, iar ultimul set la o diferenţă patru puncte, 25 – 21.

La finalul jocului, managerul echipei Dinamo Bucureşti, Dan Drăguşin, a precizat: Un meci normal de campionat in care noi nu am putut să prezentăm tot lotul. Cei doi secunzi titulari au fost accidentaţi şi am preferat să-i protejăm. A fost un meci foarte util pentru că ne-a arătat că putem aborda orice echipă, in orice formulă. Faptul că victoria a revenit echipei gazdă s-a datorat unor mici greşeli ale noastre.

De cealaltă parte, libero-ul Rematului, Adrian Feher consideră că victoria putea fi mai clară dacă el şi colegii săi făceau mai puţine greşeli. Dinamo este o echipă in formă, dar la Zalău nu a caştigat in ultimii trei ani niciun meci cu miză. Astăzi au făcut un joc bun, s-au apropiat de noi pentru că ne-au lipsit doi titulari. Părerea mea este că am controlat jocul tot timpul şi numai greşelile noastre au făcut ca Dinamo să ţină aproape de noi in acest meci. Nu am văzut statistica acestui meci, dar toţi băieţii au jucat bine. Ne-am dorit mai mult decat Dinamo victoria, pentru că nu am vrut să ratăm şansa de a termina pe primul loc sezonul regulat. Nu putem avea preferinţe in finală, pentru că orice adversar vom intalni vor fi meciuri foarte disputate, pe care le aşteptăm cu interes.

In ultima etapă a returului, programată sambătă, Remat Zalău va primi vizita celor de la CSM Bucureşti.

Remat Zalău: Mihalcea, Mărieş, Nagy, Terzis, Paşcan, Massinatori, Feher-libero. Au mai evoluat: Stoian şi Ciupe. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Dinamo Bucureşti: Şoloc, Roman, Dincă, Mureşan, Despotovski, Pătran, Voicu – libero. A mai evoluat: Todorovic. Antrenori: Daniel Rădulescu (principal), Cristache Catană (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »