Campioana lupta pentru primul trofeu al sezonului

Magazin Salajean 15 octombrie 2010 0

Campioana lupta pentru primul trofeu al sezonului

Incepand de azi, la Baia Mare are loc editia din acest an a Cupei Romaniei

la volei masculin, competitie la finalul careia Remat Zalau doreste sa intre in posesia primului tofeu din acest sezon

Remat Zalau poate intra luni in posesia primului trofeu din actualul sezon, daca va castiga editia din acest an a Cupei Romaniei. Organizata intr-un nou format, Cupa Romaniei se va defasura in acest an la Baia Mare, pe o perioada de patru zile. Azi sunt programate primele dueluri, urmand ca maine sa aiba loc sferturile de finala, duminica semifinalele, iar luni, de la ora 14, finala. Considerata una dintre favoritele la castigarea trofeului, campioana Romaniei din editia trecuta de campionat, Remat Zalau, va intra in competitie sambata, de la ora 14, urmand sa aiba ca adversara castigatoarea dintre CSMU Craiova si U Cluj.

Daca va invinge in sferturile de finala, echipa zalauana va evolua duminica in semifinale, tot de la ora 14, impotriva castigatoarei dintre Dinamo Bucuresti si, cel mai probabil, Explorari Baia Mare. Postul de televiziune Digi Sport, va transmite toate meciurile Rematului, dar si finala, in care, foarte probabil va intalni Tomis Constanta.

Conducerea clubului Remat a dorit sa multumeasca pe aceasta cale celor care au fost alaturi de echipa in meciul de la Dej, urmand sa puna la dispozitie un autocar si pentru cei care vor sa fie alaturi de campioana, la Baia Mare.

Absent in primele doua meciuri din campionat, libero-ul Adrian Feher va reveni pe teren la Cupa Romaniei.

Castigatoarea Cupei Romaniei va primi din partea Federatiei Romane de Volei un trofeu, medalii si diplome, urmand ca in sezonul viitor sa aiba dreptul de a participa in cupele europene.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »