Campioana l-a pierdut pe internaţionalul Birău

Magazin Salajean 21 iunie 2011 0

Campioana l-a pierdut pe internaţionalul Birău

Deşi la un moment dat şi-a dat acceptul pentru un transfer la campioana Remat Zalău, internaţionalul român Fabian Birău a ajuns în cele din urmă tocmai în curtea principalei contracandidate, Tomis Constanţa.

Conducerea campioanei a avut doar o înţelegere verbală cu jucătorul, iar contractul cu Birău urma să-l semneze vineri, la Constanţa. Internaţionalul român a dat-o însă întoarsă în momentul în care i s-a cerut să semneze contractul. Acesta e caracterul unor oameni. Ne-am înţeles cu el şi urma să semnăm contractul vineri, când am plecat la lot împreună cu antrenorul Mariusz Sordyl. A început să se sucească şi a zis că a semnat între timp cu cei de la Constanţa. Până la urmă nu este o pierdere atât de mare, fiindcă un centru nu-ţi câştigă un campionat, a explicat directorul organizatoric al Rematului, Cristian Ciobănescu.

În altă ordine de idei, noul tehnician al Rematului, polonezul Sordyl, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor pe care-i are Rematul la lotul naţional, tehnicianul polonez asistând atât la antrenamentele echipei naţionale, cât şi la meciurile pe care tricolorii le-au susţinut împotriva Turciei, câştigate de România cu acelaşi scor, 3 – 0.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »