Campioana judeţeană la fotbal schimbă antrenorul

Magazin Salajean 1 martie 2012 0

Campioana judeţeană la fotbal schimbă antrenorul

Rămasă fără o serie de jucători importanţi, incă din primele etape ale turului, Meseşul Treznea s-a despărţit in pauza de iarnă şi de antrenorul Nicolae Şandor, locul acestuia fiind luat de Călin Pop

Evoluţia modestă a echipei Meseşul Treznea, din prima parte a campionatului Ligii a IV-a de fotbal, nu a putut fi trecută cu vederea de conducerea clubului, care a decis să pornească la drum, in retur, cu un alt antrenor. Astfel, Nicolae Şandor, cel care a stat pe bancă şi la meciul de baraj din vara anului trecut, va fi inlocuit cu Călin Pop, Şandor urmand să rămană la echipă doar in calitate de jucător. Nicu (Nicolae Şandor, n.r.) nu putea fi prezent duminica la toate meciurile, plus că aveam şi destule probleme cu lotul de jucători. De multe ori jucam cu mulţi juniori in teren, pentru că nu aveam altă variantă şi făceam destule improvizaţii. Vrem să aducem caţiva jucători cu experienţă, tocmai de aceea l-am adus ca antrenor pe Călin Pop. El cunoaşte mulţi jucători. Ne-a promis că, cel tarziu din vară, va aduce mai mulţi jucători şi va face o echipă cu care să ne batem, din nou, la locul intai, ne-a declarat Aurel Petrean, unul dintre conducătorii echipei Meseşul Treznea.

Fostul antrenor, Nicolae Şandor, a afirmat că incetarea colaborării dintre el şi echipa din Treznea a avut loc pe cale amiabilă. Nu am rămas la echipă pentru că am un program foarte incărcat, chiar şi duminica. In ultima perioadă ne-am confruntat şi cu probleme de lot, pentru că ne-au plecat mai mulţi jucători şi am jucat, mai mult, cu juniori. Călin Pop va veni cu un nou la echipă şi, probabil, va aduce cu el şi caţiva jucători. Ar fi păcat ca echipa să sufere in continuare şi să aibă evoluţia din tur. Nu m-am certat cu nimeni de la Treznea. Ne-am despărţit pe cale amiabilă, iar atunci cand imi va permite timpul, voi fi alături de echipă, la meciurile din campionat, a precizat Şandor.

Fost antrenor secund la Armătura Zalău, Călin Pop a pregătit ultima echipa din Liga a III-a, FC Zalău. Primul jucător pe care tehnicianul zălăuan intenţionează să-l ducă la Meseşul Treznea este Radu Blaga, fostul fundaş al echipei FC Zalău.

Meseşul Treznea ocupă un modest loc opt după prima parte a campionatului Ligii a IV-a, cu doar opt puncte acumulate, după ce la finalul sezonului trecut a devenit campioană judeţeană, pierzand cu scorul de 6 – 0 meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, impotriva formaţiei Olimpia Satu Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »