Campioana joaca azi in Germania

Magazin Salajean 14 decembrie 2011 0

Campioana joaca azi in GermaniaAzi, ora 20:30, ZF Arena din Friedrichshafen

Campioana Romaniei la volei masculin isi continua in aceasta seara aventura in Champions League, cea mai puternica competitie intercluburi. Rematul condus de polonezul Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie va evolua in aceasta seara pe terenul nemtilor de la VfB Friedrichshafen, pe care a avut-o adversara si in editia trecuta a Ligii Campionilor.

Daca in sezonul trecut formatia zalauana nu a obtinut niciun punct, castigand un singur set, chiar pe terenul celor de la Friedrichshafen, conducerea clubului Remat spera ca echipa lor sa obtina mai mult in aceasta editie din dubla cu formatia germana. Daca in editia trecuta nu s-a pus problema castigarii unui meci, fiind intr-o grupa extrem de grea, de aceasta data, avand in vedere atat experienta acumulata de echipa, cat si experienta conducerii, ne propunem sa facem un joc cat mai bun in Germania si chiar sa castigam un punct, iar in retur sa reusim prima victorie in Champions League, a declarat, in cadrul conferintei de presa de luni, primarul Radu Capilnasiu.

Dupa primele doua etape, Rematul se situeaza pe ultimul loc in grupa B, cu un singur punct, obtinut pe terenul belgienilor de la Euphony Asse Lennik, in prima etapa. Locul intai este ocupat de rusii de la Zenit Kazan, urmati de VfB Friedrichshafen.

Celalalt meci din etapa a III-a, dintre Zenit Kazan si Euphony Asse Lennik, este programat tot azi, de la ora 18.

Partida din Germania va fi arbitrata de olandezul Van Gompel Cor si slovenul Boris Skudnik.

VfB Friedrichshafen: Jarmoc Thomas, Bas Van Bemmelen, Denmark Matthew Nichols, Vemic Milos, Venno Oliver, Jovovic Nikola, Zatko Juraj, Bohme Marcus, Jose Joao Miquel, Jovanovic Zoran, Lima Martins Idner-Faustino, Rosic Nikola – libero. Antrenori: Stelian Moculescu (principal), Aurel Vlaicu si Ulf Quell (secunzi)

CS Remat Zalau: Leonardo Dos Santos, Gjoko Josifov, Razvan Mihalcea, Mihai Maries, Mozer Zoltan, Nagy Peter, Serban Pascan, Joao Dias Massinatori, Michal Sladekec, Andrei Stoian, Andrei Laza si Adrian Feher – libero. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal) si Ovidiu Macarie (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »