Campioana este de neoprit

Magazin Salajean 15 noiembrie 2010 0

Campioana este de neoprit

CS Remat Zalau a castigat sambata dimineata, cu scorul de 3 – 1, pe terenul uneia dintre contracandidatele

la titlu, Dinamo Bucuresti, obtinand astfel al saselea succes consecutiv din actualul sezon

Dinamo Bucuresti – CS Remat Zalau 1 – 3 (23, -22, -19, -17)

Dinamo Bucuresti: Soloc, Harbuz, Purice, Despotovski, Todorovic, Muresan, Ilie – libero. Au mai evoluat: Roman si Craciun. Antrenor: Daniel Radulescu

CS Remat Zalau: Margarido, Geiger, Afloarei, Nemeth, Ciortea, Laza, Feher – libero. A mai evoluat: Dan Borota. Antrenor: Ovidiu Macarie.

Invinsa in semifinalele Cupei Romaniei cu scorul de 3 – 1 de Dinamo Bucuresti, campioana CS Remat Zalau si-a luat sambata dimineata revansa, in campionat, castigand tot cu scorul de 3 – 1 chiar pe terenul vicecampioanei. Primul set le-a apartinut dinamovistilor, care s-au impus la o diferenta de doar doua puncte (25 – 23). La primul time-out tehnic, gazdele conduceau cu 8 – 6, aceeasi deferenta inregistrandu-se si al al doilea timp tehnic (16 – 14). Au urmat patru puncte consecutive castigate de zalauani, care au intors scorul in favoarea lor, 16 – 18. Dinamovistii au egalat pe final la 23, dupa care atacurile gresite ale lui Nemeth le-au dat posibilitatea dinamovistilor sa castige setul.

Rematul a inceput mult mai motivata actul secund, iar la primul timp tehnic a avut un avantaj de trei puncte (5 – 8), dupa care diferenta a fost minima la al doilea time-out, 15 – 16. Pana la final, campioana Romaniei si-a marit avantajul la trei puncte, scorul final al setului fiind 22 – 25. Zalauanii nu au putut fi opriti nici in setul trei, in care diferenta a fost tot de trei puncte la primul timp tehnic, 5 – 8, dupa care scorul a devenit 11 – 16 la al doilea time-out tehnic. Campionii nu au mai putut fi egalati pana la finalul setului, cand s-au impus cu scorul de 19 – 25. Diferenta din setul patru a fost si mai clara, 17 – 25, dupa 3 – 8 la primul time-out tehnic si 10 – 16 la cel de-al doilea.

Avand in vedere ca scorul final a fost 3 – 1 pentru Remat, echipa zalauana a mai acumulat trei puncte, avand maxim de puncte dupa primele sase etape. In etapa viitoare, campionii vor primi vizita echipei Universitatea Cluj. Pana atunci insa, pentru Remat va urma testul extrem de dificil din Liga Campionilor, miercuri dupa-amiaza, de la ora 17, in Sala Sporturilor din Zalau, cu campioana Poloniei, PGE Skra Belchatov.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »