Campioana dă trei jucători la lotul naţional

Magazin Salajean 19 aprilie 2011 0

Campioana dă trei jucători la lotul naţional

Federaţia Română de Volei a anunţat lotul lărgit al României pentru Liga Europeană de volei, care va debuta în data de 27 mai. Printre jucătorii convocaţi de antrenorii Stelian Moculescu, Aurel Vlaicu şi Mircea Dudaş se află şi trei voleibalişti de la Remat Zalău: secundul Dan Borota, libero Adrian Feher şi Mihai Mărieş.

Din lot va face parte şi zălăuanul Adrian Gontariu, jucător ce evoluează în Germania, la VfB Friedrichshafen.

România face parte din Grupa C, alături de Turcia, Slovacia şi Belarus.

Partidele de pe teren propriu se vor juca la Constanţa, tot în oraşul de la malul mării urmând să aibă loc şi cantonamentul echipei naţionale.

Cei 24 de jucători care alcătuiesc lotul României se vor reuni în data de 15 mai.

În vederile celor trei tehnicieni s-a aflat şi Andrei Laza, un alt jucător al campioanei Remat, însă acesta nu va putea fi prezent la lot din cauza unei accidentări mai vechi, motiv pentru care nu a putut evolua nici pentru Remat în partea a doua a campionatului.

Obiectivul României este accederea în Final Four-ul Ligii Europene şi accederea cel puţin în turul doi de calificare la Jocurile Olimpice din 2012.

Programul naţionalei masculine în Liga Europeană 2011 (se joacă etape duble, săptămânale): România – Slovacia pe 27 şi 28 mai, ora 18; Turcia – România pe 4 şi 5 iunie; Belarus – România pe 11 şi 12 iunie; România – Turcia pe 17 şi 18 iunie, ora 18 Slovacia – România pe 25 şi 26 iunie; România – Belarus pe 8 şi 9 iulie, ora 18.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »