Campioana continuă să dezamăgească

Dinamo – Remat Zalău 3 – 1 (25 – 20, 19 – 25, 29 – 27, 25 – 17)

Campioana de altădată. Cam aşa se poate numi Remat Zalău care, după trei sezoane consecutive la finalul cărora a devenit de fiecare dată campioană naţională, nu se regăseşte după patru etape disputate în actualul sezon.
Remat Zalău a pierdut cu 1 – 3 în deplasarea de vineri seara, pe terenul echipei Dinamo Bucureşti.
Actul de debut al întâlnirii şi l-au adjudecat voleibaliştii dinamovişti, care, profitând şi de avantajul terenului propriu au început în forţă, făcând mai puţine greşeli decât echipa zălăuană.
Rematul şi-a revenit în al doilea parţial, pe care l-a câştigat mai clar decât au făcut-o gazdele în primul, diferenţa fiind de şase puncte, 25 – 19.
Din păcate, a fost singurul set câştigat de echipa zălăuană. Actul trei a fost extrem de disputat, cu multe răsturnări de scor, însă s-a încheiat cu victoria în prelungiri a dinamoviştilor, 29 – 27.
În cel de-al patrulea parţial, Rematul a contat foarte puţin, reuşind să ţină pasul cu gazdele doar în prima parte a setului. După 7 – 6, Dinamo s-a distanţat la 18 – 10, scor de la care era greu de crezut că Remat Zalău va mai putea întoarce rezultatul. S-a încheiat 25 – 17, iar campioana Remat Zalău continuă să dezamăgească, contabilizând a patra înfrângere din tot atâtea meciuri disputate.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, 3 noiembrie, Remat Zalău va primi vizita formaţiei CSM Agronomia Bucureşti.

Leave a Comment