Campioana a trecut si de Steaua

Magazin Salajean 8 noiembrie 2010 0

Campioana a trecut si de Steaua

CS Remat Zalau – Steaua Bucuresti 3 – 0 (20, 20, 23)

Echipa condusa de Ovidiu Macarie continua sa aiba maxim de puncte si dupa etapa a V-a. Remat Zalau a dispus sambata, pe teren propriu, de Steaua Bucuresti, dupa numai trei seturi, acumuland astfel 15 puncte dupa cinci etape. Setul intai a fost dominat categoric de zalauani, chiar daca la inceput de set tabela arata la un moment dat egalitate (4 – 4). La primul timp tehnic scorul era 8 – 7 pentru Remat, prin atacul lui Pascan, dupa care scorul a devenit 16 – 13 la cel de-al doilea time-out tehnic. Pe final de set, antrenorul Stelei a cerut doua time-out-uri, la 23 – 20 si 24 – 20, dar fara rezultat pe tabela, deoarece zalauanii au punctat la urmatoarea minge pentru 25 – 20, incheind setul.

Ros-albastrii au inceput mai bine setul doi, conducand cu scorul de 4 – 2, insa Remat a restabilit egalitatea la 5, dupa care la primul time-out tehnic a avut un avans de doua puncte (8 – 6). La al doilea timp tehnic a avut avantaj minim (16 – 15), dupa care Steaua a restabilit egalitatea la 17. Rematul s-a distantat insa pe final, iar scorul a fost la fel ca in primul set, 25 – 20. Ultimul act a fost cel mai disputat. Dupa 0 – 3 la inceputul setului, zalauanii au revenit si au avut avantaj minim la primul time-out tehnic (8 – 7). Avansul a crescut la patru puncte la cel de-al doilea (16 – 12), dupa care, stelistii s-au apropiat la un singur punct, 18 – 17. Rematul s-a distantat din nou la trei puncte (24 – 21), avand trei mingi de meci. Dupa ce le-a ratat pe primele doua, Pascan a incheiat setul la 25 – 23, printr-un atac puternic, ce nu a mai putut fi oprit de jucatorii Stelei. In etapa urmatoare, pentru Remat Zalau urmeaza un meci mult mai greu, in deplasare, in fata celor de la Dinamo Bucuresti, una dintre contracan-didatele la promovare.

CS Remat Zalau: Vinhedo, Geiger, Borota, Laza, Afloarei, Pascan, Feher – libero. Au mai evoluat: Stoian si Ciortea. Antrenor: Ovidiu Macarie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »