Campioana a ratat primul obiectiv al sezonului

Magazin Salajean 18 octombrie 2010 0

Campioana a ratat primul obiectiv al sezonului

Remat Zalau a fost eliminata ieri dupa-amiaza din Cupa Romaniei, pierzand astfel trofeul pe care trebuia sa si-l adjudece in acest an

Inceputa vineri dupa-amiaza, cu primul tur, editia din acest an la volei masculin a continuat vineri cu meciurile din sferturile de finala, act in care a intrat in competitie si campioana Romaniei, CS Remat Zalau. Formatia pregatita de Radovan Gacic si Ovidiu Macarie a intalnit formatia Universitatea Cluj, de care a dispus cu scorul de 3 – 0. Primul set a fost destul de disputat, zalauanii impunandu-se pe final la o diferenta de trei puncte (25 – 22). Actul secund a inceput mai bine pentru clujeni, care au condus cu 4 – 2, dupa care zalauanii au egalat la patru, apoi au trecut in avantaj, nemaiputand fi egalati pana la final. Dupa 18 – 15 s-a facut 25 – 17 la final. Setul trei a fost castigat, din nou, fara probleme de Remat, care, dupa 8 – 6 la primul time-out tehnic si-a marit avantajul la 16 – 12 in cel de-al doilea, apoi, la final s-a facut 25 – 18.

Ieri, tot de la ora 14, campioana a evoluat in semifinale, in fata voleibalistilor de la Dinamo Bucuresti, care au invins in sferturi cu scorul de 3 – 2 Explorari Baia Mare. Din pacate, evolutia campioanei a lasat mult de dorit, astfel ca dupa primele doua seturi, cainii rosii conduceau cu 2- 0 la seturi, 29 – 31, 26 – 28. Rematul a dat senzatia ca si-a revenit, castigand setul trei cu scorul de 25 – 23, insa setul patru a fost castigat din nou de dinamovisti, scor 24 – 26, care s-a calificat astfel in finala competitiei, tocmai in dauna campioanei Romaniei. Vom reveni cu mai multe detalii in editia de maine.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »