Campioana a pierdut primele doua meciuri din Polonia

Magazin Salajean 26 septembrie 2011 0

Campioana a pierdut primele doua meciuri din Polonia

Dupa doua turnee de verificare in tara, campioana Remat Zalau a participat la finalul saptamanii trecute la ultimul turneu de verificare dinaintea startului noului sezon. Turneul a avut loc in Polonia, fiind cel mai puternic din ultimii cinci ani pentru formatia zalauana. Adversarele echipei zalauane au fost doua echipe ce vor evolua in acest sezon in Champions League, Tour VB (Franta) si Hypo Tilor Innsbruck (Austria), si ocupanta locului trei in editia trecuta in campionatul Poloniei, Resovia Rzeszow, la care evolueaza si zalauanul Adrian Gontariu.

Echipa condusa de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie au pierdut primele doua partide cu acelasi scor, 3 – 1, in fata formatiilor Tour VB si Resovia Rzeszow, iar ieri dupa-amiaza a evoluat impotriva gruparii austriece.

Rematul a castigat primul set al meciului cu francezii cu scorul de 25 – 18, dupa care au pierdut urmatoarele trei seturi cu 25 – 23, 25 – 20 si 25 – 14.

Polonezii au castigat primul set cu scorul de 25 – 15, dupa care zalauanii s-au impus in setul doi in prelungiri, cu 35 – 33. Meciul s-a incheiat insa dupa alte doua seturi castigate de polonezi, 25 – 20, 25 – 18.

Pentru Remat au evoluat: Sladecek, Nagy, Dos Santos, Mozer, Mihalcea, Massinatori Dias si Feher – libero. A mai evoluat: Stoian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »