Campioana îşi prezintă azi noua conducere tehnică

Magazin Salajean 16 martie 2011 0

Campioana îşi prezintă azi noua conducere tehnică

Remat Zalău îşi va prezenta azi noua conducere tehnică, în cadrul unei conferinţe de presă programată după antrenamentul de la ora 18. Cei doi antrenori, Michael Warm şi Michael Merten, vor ajunge la Zalău în cursul după-amiezii, urmând să conducă al doilea antrenament al zilei.

Dacă Michael Warm nu mai are nevoie de nicio prezentare, el fiind antrenorul care a a dus primul titlu de campioană a României pentru echipa Remat Zalău, Michael Merten este tot un antrenor german, care a antrenat în prima ligă atât la fete, cât şi la băieţi, iar ultima dată a pregătit formaţia feminină SC Potsdam.

Având în vedere că Warm este antrenorul naţionalei de juniori a Austriei, la echipa zălăuană va fi instalat în funcţia de director tehnic, cea de antrenor principal urmând să fie ocupată de Michael Merten.

Chiar dacă la un moment dat s-a pus problema să plece de la echipă şi antrenorul secund Ovidiu Macarie, acesta va rămâne continua în aceeaşi funcţie până la finalul campionatului.

Michael Merten va fi al treilea antrenor pe care îl are campioana în acest sezon, după slovenul Radovan Gacic, demis la finalul anului trecut şi românul Mircea Dudaş, care şi-a reziliat ieri contractul cu Remat Zalău.

Primul meci pentru noua conducere tehnică va avea loc sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău, când Rematul va întâlni în primul meci al play-off-ului formaţia Steaua Bucureşti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »