Călin Pop a renunţat la doi dintre jucătorii aduşi de la Oradea

Având la dispoziţie un lot numeros, noul antrenor al formaţiei zălăuane a folosit două echipe diferite în cele două reprize ale amicalului câştigat de FC Zalău cu scorul de 2 – 0 împotriva celor de la Nuşfalău, pentru a-şi face o primă impresie despre fiecare jucător venit în probe. Dacă portarul letonian corespunde cerinţelor antrenorului Călin Pop, tehnicianul zălăuan a renunţat după meciul de sâmbătă la doi dintre jucătorii veniţi în probe de la Oradea, Octavian Cîrjan şi Vasile Petroiu, care au evoluat ultima dată în Liga a IV-a Bihor. În lot nu a fost reţinut nici Cătălin Meseşan, jucător adus de la Satu Mare. „Deocamdată, am renunţat la cei trei, iar în privinţa celorlalţi jucători veniţi în probe voi lua o decizie în cursul acestei săptămâni. Jucătorii sălălăjeni pe care-i avem în lot au aceeaşi valoare şi nu merită să ţinem fotbalişti veniţi din alte zone, din moment ce putem aduce astfel de jucători din judeţ. Dintre cei trei jucători aduşi de la Chieşd, Chiş şi Gui mi-au lăsat o impresie bună, iar la Lăcătuş se vede că nu este pus la punct cu pregătirea”, ne-a declarat antrenorul Călin Pop.
Pe lângă cei trei fotbalişti la care s-a renunţat, doi dintre juniorii proveniţi tocmai din pepiniera proprie a clubului au anunţat conducerea că vor să acorde mai multă atenţie şcolii şi că pun punct carierei fotbalistice. „Andrei Ghiuruţan şi Cătălin Lazăr ne-au anunţat că renunţă la fotbal şi că vor pune accentul pe partea şcolară, fiind în clasa a XII-a”, a mai precizat tehnicianul zălăuan.
Remus Varodi, al treilea fotbalist orădean adus în probe şi Ionuţ Culcescu, care a evoluat ultima dată la FC Balş (Slatina) rămân în probe şi în această săptămână, o decizie finală în privina celor doi urmând să fie luată la finalul săptămânii, după amicalul cu Sportul Şimleu.
Preşedintele Ioan Morar ne-a dezvăluit că seria achiziţiilor la FC Zalău continuă. „Purtăm tratative şi cu alţi jucători, iar până la plecarea în cantonament vom încerca să definitivăm lotul. Ne dorim să aducem un atacant valoros, dar şi jucători pe alte posturi”.

Leave a Comment