Calin Marincas vrea patru medalii la Campionatele Europene si Mondiale

Magazin Salajean 2 noiembrie 2010 0

Calin Marincas vrea patru medalii la Campionatele Europene si Mondiale

Karateka de la CS Terra Kid Zalau, Calin Marincas, se afla incepand de duminica la lotul national, cu care va participa la inceputul acestei luni la doua competitii majore: Campionatul European de karate fudokan si Campionatul Mondial de karate traditional.

Primul concurs, care va avea loc in Cipru, va incepe vineri si se va incheia duminica. La europene, Marincas va concura in probele de kata individual si fuku-go (lupta combinata cu kata). Sportivul zalauan va reveni acasa la inceputul saptamanii viitoare, insa va sta doar o zi, urmand ca in data de 10 noiembrie sa plece cu lotul national in Brazilia, unde sunt programate Campionatele Mondiale. Instructorul sectiei de karate de la CS Terra Kid Zalau va concura in proba de kata atat la individual, cat si cu echipa Romaniei, dar si in proba de kumite echipe.

Chiar daca vine dupa o perioada in care a avut diferite probleme medicale, Calin Marincas si-a propus sa obtina patru medalii la cele doua campionate, din care spera ca una sa fie de aur.

Pe aceasta cale, sportivul a dorit sa multumeasca unor oameni care sunt alaturi de el si care-l sprijina in cele doua deplasari. Nu va fi usor, mai ales ca vin dupa o perioada de accidentari, insa sper sa obtin cele patru medalii. Vreau sa multumesc pe aceasta cale unor oameni sufletisti care sunt alaturi de mine si ma sprijina in cele doua deplasari: domnului Remus Clitan, antrenorului Simo Janos, firmei Metalgroup, reprezentata prin domnul Nicu Hodis, firmei Bomar Autoservice, reprezentata prin Florin Marincas si Calin Botofan, cafenelei Uptown si doctorului Gabriel Iluta, de la cabinetul Lasergo, unde imi fac recuperarea dupa fiecare concurs.

Desi sportivul nu a dorit sa discute despre acest subiect, Marincas a solicitat sprijin si din partea autoritatilor locale pentru cele doua competitii, de unde a primit un raspuns ferm, insa extrem de absurd: Nu s-a gasit nicio modalitate prin care sa-i poata fi alocata o anumita suma de bani. Totusi, este vorba de un triplu campion mondial care a adus cinste acestui oras.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »