Calin Marincas, triplu medaliat la Campionatul National de karate

Magazin Salajean 25 aprilie 2012 0

Calin Marincas, triplu medaliat la Campionatul National de karateRezultate bune obtinute de sportivii clubului Terra Kid Zalau la Campionatul National de karate fudokan, desfasurat la finele saptamanii trecute, la Braila. In total, au fost prezenti peste 200 de karateka de la 37 de cluburi din tara, clubul condus de Remus Clitan fiind reprezentat de o delegatie alcatuita din sase sportivi: cadeti – George Trifan, juniori – Iulia Clitan, Laszlo Kengyel, Marc Crecan, tineret – Alexandru Luput, seniori – Calin Marincas.

Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Calin Marincas, care este si instructorul sectiei de karate. In proba de kata, Marincas s-a clasat pe primul loc, obtinand medalia de aur. La fuku-go, sportivul zalauan, devenit la finalul anului trecut pentru a patra oara cel mai bun sportiv al judetului, a obtinut medalia de argint, in timp ce la kumite s-a clasat pe pozitia a treia, intrand in posesia medaliei de bronz. Rezultate deosebite obtinute si de sportivii Iulia Clitan si Marc Crecan, la tineret. Iulia s-a clasat pe locul secund in proba de fuku-go, castigand medalia de argint, in timp ce Marc Crecan a devenit campion national la kumite. Cei doi au obtinut un rezultat notabil si in proba de embu-mix, clasandu-se pe locul patru.

In urma rezultatelor inregistrate la Nationalele de la Braila, Calin Marincas, Iulia Clitan si Marc Crecan si-au asigurat prezenta la Campionatul European, programat in perioada 27 – 28 mai, la Lodz (Polonia).

Peste doua saptamani este programat un alt concurs, la Izvorani, scopul acestuia fiind completarea lotului national pentru Europenele din Polonia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »