Calin Marincas, sportivul anului in Salaj

Magazin Salajean 17 decembrie 2008 0

Calin Marincas, sportivul anului in Salaj

In clasamentul celor mai buni zece sportivi din Salaj, karateka de la CS Favorit Zalau – Budokurai Hunedoara, Calin Marincas, ocupa prima pozitie, la fel ca anul trecut. Krateka zalauan a acumulat in acest an 95 de puncte, insa punctele sale au fost injumatatite de doua ori atat pentru faptul ca practica un sport neolimpic, cat si pentru faptul ca are dubla legitimare cu clubul din Hunedoara. Chiar si in aceste conditii, el a iesit detasat pe primul loc, a declarat ieri, in conferinta de presa, directorul Directiei Judetene pentru Sport (DSJ) Salaj, Nicu Lapusan. Marincas este urmat de atleta de la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, Paula Todoran, cu 69, 96 de puncte si de karateka de la CS Vidalis Zalau, Cristian Boldut, cu 52, 50 de puncte.

Locul I: Calin Marincas – karate traditional, CS Favorit Zalau – CS Budokurai Hunedoara, 95 puncte. Antrenor: Simo Ianos

Rezultate: locul V la Campionatul Mondial de karate traditional de seniori, in proba de fuku-go; locul I in proba de fuku-go, locul I la kumite echipe, locul II la kumite individual si locul III la kata individual, la Campionatul European de karate traditional shotokan fudokan; locul IV in proba de kata individual, locul II in proba de kumite individual si locul II in proba de fuku-go, la Campionatele Nationale de karate traditional fudokan; locul III in proba de kata individual, locul III la kumite individual si locul II la fuku-go, la Campionatul National de karate traditional.

Locul II: Paula Todoran – atletism, CSM Armatura Zalau, 69,96 de puncte. Antrenor: Mirel Seisanu

Rezultate: locul III la individual, la Campionatele Balcanice de seniori; locul I la individual, la Campionatul National de semimaraton; locul I cu echipa, la Campionatul National de semimaraton; locul I la individual, la Campionatele Nationale de alergare pe munte; locul I cu echipa la Campionatele Nationale de alergare pe munte, locul I cu echipa la Campionatele Nationale de cros; locul I la individual, la Campionatele Nationale de cros; locul III in proba de 3.000 de metri, la Campionatele Nationale de sala; locul II in proba de 5.000 de metri, la Campionatele Nationale de pista.

Locul III: Cristian Boldut – karate kyokushin, 52, 50 de puncte.

Rezultate: locul IV in proba de kata, locul V la kumite, la Campionatele Europene de seniori; locul I la Campionatele Nationale de kumite; locul I la Campionatele Nationale de kata.

Locul IV: Andrada Vincze – tenis de masa, CSS – CSM Armatura Zalau, 22, 20 puncte. Antrenor: Victor Puie.

Rezultate: locul II la individual, la Campionatul Balcanic de junioare; locul III in proba de dublu, la Campionatul Balcanic de tineret; locul III cu echipa, locul III in proba de dublu, la Campionatul Balcanic de junioare; locul II in proba de dublu, la Campionatele Nationale de seniori; locul III in proba de dublu, locul III cu echipa, la Campionatele Nationale de juniori; locul II in proba de dublu la Campionatul National de tineret; locul III la individual, la Campionatul National de tineret.

Locul V: Roxana Ciordas – box, CSM Armatura Zalau, 20 de puncte. Antrenor: Ioan Popa

Rezultate: locul III la Campionatele Europene de tineret si locul I la Campionatele Nationale de tineret.

Locul VI: Ionut Baltan – altetism, LPS Avram Iancu Zalau, 19, 86. Antrenor: Teodor Bidian

Rezultatele: locul II cu echipa, la Campionatele Balcanice de cros; locul II in proba de 1.500 de metri, la Campionatul National de semimaraton; locul II cu echipa la Campionatul National de semimaraton; locul III la Campionatul National de semimaraton; locul III in proba de 3.000 de metri obstacole, la Campionatul National de juniori.

Locul VII: Dan Perta – karate kyokushin, CS Vidalis Zalau, 15 puncte. Antrenor: Cristian Boldut

Rezultate: locul V in proba de kumite, la Campionatul European de seniori.

Locul VIII: Simona Maxim – atletism, CSM Armatura Zalau, 14, 96 de puncte. Antrenor: Mirel Seisanu

Rezultate: locul III cu echipa la Campionatul Balcanic de seniori; locul I cu echipa la Campionatul National de semimaraton, locul I cu echipa la Campionatul National de Cros, locul I la Campionatul National de alergare pe munte; locul II cu echipa la Campionatul National de maraton.

Locul IX: Roland Barnutiu – karate modern, CS Omega Simleu Silvaniei, 14 puncte. Antrenor: Gheorghe Pop

Rezultate: locul II, in proba de kumite echipe, categoria cadeti, la Campionatul European de karate shotokan; locul I in proba de kumite, categoria juniori, la Campionatele Nationale de karate shotokan; locul II in proba de kumite, categoria tineret, la Campionatele Nationale de karate shotokan; locul I la kumite, categoria cadeti, la Campionatele Nationale de karate interstiluri; locul III in proba de kumite, categoria juniori, la Campionatele Nationale de karate interstiluri; locul I in proba de kumite, categoria tineret, la Campionatele Nationale de karate interstiluri.

Locul X: Sabina Papita – box, CSM Armatura Zalau, 12,50 puncte. Antrenor: Ioan Popa

Rezultate: locul V la Campionatele Europene de tineret; locul I la Campionatele Nationale de tineret.

Punctajul s-a acordat in baza urmatoarelor criterii: criteriile din Anuarul Sportului; aportul in puncte pentru clasificarea judetului in clasamentul ANS; procent intre 0 – 20 la suta dat de conducerea DJS Salaj, in functie de medaliile si punctele obtinute la competitiile internationale oficiale, impactul si popularitatea ramurii de sport in judet.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »