Călin Marincaş şi Marc Crecan, campioni mondiali la karate tradiţional

Marius Morar 8 octombrie 2012 1
Călin Marincaş şi Marc Crecan, campioni mondiali la karate tradiţional

Călin Marincaş a fost sportivul cu cele mai multe medalii obţinute la seniori

Ediţia din acest an a Campionatului Mondial de karate tradiţional, cea de-a XVI-a, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, la Lodz (Polonia) a fost una reuşită pentru sportivii de la CS Terra Kid Zalău. Instructorul secţiei de karate din cadrul clubului, Călin Marincaş, şi Marc Crecan au fost cei doi reprezentanţi ai CS Terra Kid Zalău care au făcut parte din delegaţia României, în timp ce Szeri Roberta a participat la Cupa Europei, desfăşurată în aceeaşi sală.
Marc Crecan, care a concurat la juniori, a avut o evoluţie peste aşteptări, devenind campion mondial în proba de kata şi vicecampion mondial în proba de kumite individual. “Ambele rezultate sunt foarte bune, însă titlul mondial obţinut la kata a fost surprinzător. Nimeni nu se aştepta ca Marc să câştige aurul la această categorie”, ne-a dezvăluit instructorul clubului.
Călin Marincaş a urcat de trei ori pe podium la seniori, câştigând titlul mondial la en-bu, medalie de bronz la kata echipe şi medalie de bronz la kumite echipe. A fost sportivul cu cele mai multe medalii obţinute la seniori.
Delegaţia României a mai adus o medalie prin Cornel Muşat, sportiv legitimat la Karate Club Galaţi.
Din păcate, Szeri Roberta, care a participat la Cupa Europei, nu a reuşit să urce pe podium.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. ,.kj 9 octombrie 2012 at 09:13 - Reply

    200 participanti= 600 medalii

Lasa un Raspuns »