Calin Marincas nu poate fi detronat nici in acest an! Pentru a patra oara, cel mai bun din Salaj

Magazin Salajean 13 decembrie 2011 0

Calin Marincas nu poate fi detronat nici in acest an! Pentru a patra oara, cel mai bun din Salaj Chiar daca nu a fost dat inca publicitatii clasamentul celor mai buni sportivi din judetul Salaj in anul 2011, potrivit rezultatelor inregistrate pana in acest moment de sportivii salajeni, instructorul sectiei de karate de la CS Terra Kid Zalau, Calin Marincas, nu poate pierde fotoliul de lider nici in acest an.

Printre cele mai bune rezultate obtinute in acest an de sportivul zalauan se numara titlul de campion european la karate fudokan, vicecampion european la karate traditional si titlul de campion national. Acesta insa va mai participa la finalul acestei saptamani la Campionatul Mondial de karate fudokan, de la Belgrad (Serbia).

Marincas ar deveni astfel pentru a patra oara cel mai bun sportiv al judetului Salaj, dupa ce s-a mai clasat pe primul loc in 2007, 2008 si 2010.

In urma rezultatelor obtinute anul trecut, instructorul de la CS Terra Kid Zalau a acumulat 400,5 puncte, cu aproape 300 de puncte mai mult decat ocupanta locului secund, tenismena Andrada Vincze.

Pentru festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Salaj, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a alocat Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Salaj suma de 10.000 de lei, din care aproximativ 2.500 de lei se vor cheltui pentru cupe, diplome si flori, iar suma de 7.500 de lei va fi impartita sportivilor.

Gala Sportului Salajean va avea loc marti, 20 decembrie, de la ora 17, in Sala Avram Iancu din cadrul Primariei Zalau, ocazie cu care va avea loc si festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »